Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Gold Coast Beach Front House (Palm Beach, Australia)

Koko talo/asunto Gold Coast Beach Front House (Palm Beach, Australia)

Gold Coast Beach Front House

Gold Coast Beach Front House Tämä upea talo on keidas mukavuutta ja tyyliä rannalla. Piilotettu jalokivi, kunnostettu tuore ranta tyyli mutta säilyttää viehätys perinteisen beach house. Ainutlaatuisella paikalla ylimääräinen leveä ranta edessä lohkon keittiö, ruokasali, olohuone ja makuuhuone on henkeäsalpaavat näkymät merelle. Rentoutua lasillisen viiniä iso parveke katsella aaltoja pyöriä tai askel alas parvekkeelta päälle hiekkaa. Surffaa tauko edessä talon tai ottaa rauhassa kävellä paikalliseen Surf Club liput ja klubitalo Valinta syöminen tai ulos on helppoa on suuri BBQ palvelemaan koko perheelle. Keksiä myrsky tai kävellä lähellä kahviloita ja Surf Club. Oskars ja Georgen Seafood ravintolat ovat kaksi parasta ravintoloissa rannikolla ja ne ovat 5 min päässä. Klassinen Beach House catering kaikkiin tarpeisiin. Korkeat katot, kiillotettu puu lattiat, mukavat vuoteet, oma merinäköala, ilma- hoitoaine ja kattotuuletin. Plus vähän lisätoimintoja pitää perheen iloinen, Foxtel iQ elokuva ja urheilu paketti, jääntekokone jääkaappi tekee jään yhdellä napin painalluksella ja ilmainen langaton internet pitää yhteyttä. Tämä ihana kolmen makuuhuoneen 2 kylpyhuoneen loma talo on täydellinen lomakohde rentoutua ja nauttia perheen ja ystävien kanssa. On runsaasti tilaa pysäköintiin ja suuri edessä nurmikolla merelle päin on suora pääsy rannalle, se on hyvä paikka pelata krikettiä ja jalkapalloa kanssa bonus on täysin aidattu pienille lapsille. '30 min ajomatka huvipuistojen' helposti M1Kävele Tallebudgera Creek ja Burleigh Headland kansallispuistoon. Takana niemellä on upea katukojuistaan ​​ja kahviloita Burleigh Heads. Auto on hyödyllistä, mutta ei välttämätöntä; Kahvilat ja kaupat ovat aivan nurkan takana ja linja-palvelut ovat lähellä. Pacific Fair ja Robina kauppakeskuksissa, Robina rautatieasemalle, Currumbin trendikkäitä kahviloita, Currumbin lintujensuojelualueen ja Coolangatta lentokenttä ovat kaikki 15min ajomatkan. House järjestelyKorotetun yhden tason rannallaAvo oleskelutila, ruokasali ja keittiö3 makuuhuonetta - kaksi kylpyhuonettaBedroom 1. Queen Bed plus omaMakuuhuone 2. Kuningatar sänkyMakuuhuone 3. 1 Yhden hengen plus kuningas yksi ja vyöryä  Istuu 20 metriä leveä lohko - harvinaista löytää. Erillinen pesula kaappi ja ulkona rannalla suihkuHyvä naapuri PolicyTämä talo sijaitsee yksinoikeudella rannan alueelle keskuudessa multimillion dollarin koteja. Otamme talon omistajalle ja naapurit seuraavia sääntöjä sovelletaan ehtona vuokraus: Ei lemmikkieläimiä kiinteistöjen Ei toimintoja tai osapuolet sallittu Kerätä ihmisiä rajoitettu - enintään 12 henkilöä Kaikki katkenneita ja vahingot on maksettava kokonaisuudessaan vieras ei Schoolies

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Gold Coast Beach Front House

  • Onko majoituspaikassa Gold Coast Beach Front House uima-allas?

    Ei, Gold Coast Beach Front House ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Gold Coast Beach Front House?

    Kyllä, Gold Coast Beach Front House noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Gold Coast Beach Front House pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Gold Coast Beach Front House tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Gold Coast Beach Front House?

    Lähellä majoituspaikkaa Gold Coast Beach Front House sijaitsevat nähtävyydet ovat Broadbeach, Cavill Avenue, Natural Bridge, Warner Bros Movie World, Palm Beach, Currumbin Beach, Tugun, Burleigh heads.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Gold Coast Beach Front House on?

    Majoituspaikan Gold Coast Beach Front House peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.