Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132 (Barnard Castle, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132 (Barnard Castle, Iso-Britannia)

Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132

Puutarhamökki, MICKLETON, TEESDALE Tämä ihastuttava ominaisuus on täynnä alkuperäisiä piirteitä ja runsaasti luonnetta, ja siinä on vain yksi kahden hengen huone ja yksi lapselle sopiva futon, joten se sopii parhaiten pari tai nuori perhe.Tämä palkkaluokkaan II kuuluva rakennus - kaunis kivi- ja liuskekivirakenne - sijaitsee omistajan työtilalla Mickletonin kylän laidalla. Tämä ominaisuus oli kerran puutarhurin mökki, vaikka omaisuus onkin käynyt läpi tyylikkään ja mielikuvituksellisen muutoksen. Mökki tarjoaa nyt erittäin mukavaa ja hyvin varustettua majoitusta, jolla on useita luonteenomaisia piirteitä, kuten kaltevat katot ja paljaat puupalkit. Siellä on myös avoin oleskelutila, johon kuuluu keittiö, ruokapöytä ja oleskelualue, jossa on myös sähköhiilen vaikutus. Näyttävän Teesdale-maaseudun ympäröimä viehättävä pieni rakennus on hyvällä paikalla tarjotakseen vierailijoille parasta mitä alueella on tarjota.Palvelut: Öljykeskuslämmitys oleskelutilassa sähkötyötulolla. Mikroaaltouuni, sähköliesi, jääkaappi, TV, kannettava stereo / CD-soitin, WiFi. Kaikki polttoaine ja teho sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet sis. vuokrattavana. Syöttötuoli pyynnöstä. Runsaasti paikoitustilaa tieltä. Kaunis jaettu oleskelutila mökin edessä puutarhakalusteilla. Yksi hyvin käyttäytyvä lemmikki tervetuloa. Anteeksi, ei tupakointia. Yksityinen taimen perhokalastus tilalla. Kaupat 1 mailin päässä, pubeja 10 minuutin kävelymatka. Huomaa: Tämä ominaisuus sopii 2 aikuiselle ja 1 lapselle.Alue: Kanervapäällystetyistä soista ja kalkkikivestä, kaupunkikaupunkeihin ja tasaiseen maaelämän tahtiin - ylevä Dales odottaa sinua! Missä muualla Isossa-Britanniassa on yhtä tyytyväinen istua ja tehdä mitään kuin tutkia tarjolla olevia lukuisia harrastuksia?Kaupunki: Sijaitsee kauniin Teesdalen sydämessä lähellä Romaldkirkin kyliä ja Middleton on pieni Mickletonin kylä. Teesdalessa ja vain muutaman mailin päässä Barnardin linnan kaupunkikaupungista, tämä kaunis kylä koostuu pääasiassa yhden kadun varrella sijaitsevasta kivitaloista. Mickletonilla on posti, kyläkauppa ja kaksi pubia, ja siellä on kaikki mitä vierailija voi tarvita. Tarkemmille mukavuuksille Barnardin linna tarjoaa kuitenkin suuren valikoiman kauppoja, ravintoloita ja pubeja. Aivan vieressä ovat Pennine ja Teesdale Ways, jotka tarjoavat kauniita kävelyreittejä paikallisen maaseudun läpi. Tees-joki ja upeat vesiputoukset High Forcessa ovat myös lähellä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Kaapelitelevisio
  3. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132

  • Onko majoituspaikassa Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132 uima-allas?

    Ei, Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132?

    Kyllä, Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132?

    Lähellä majoituspaikkaa Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132 sijaitsevat nähtävyydet ovat Bowes Museum, Beamish Museum, Newcastle Central Station, High Force Waterfall, Barnard Castle, Raby Castle, Swaledale Festival, Reeth National Park Centre.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132 on?

    Majoituspaikan Garden Cottage, Pet Friendly In Mickleton, Teesdale, Ref 1132 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.