Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location (Tavira, Portugali)

Koko talo/asunto Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location (Tavira, Portugali)

Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location

Puutarhahuoneisto Tyylikkäässä, tilavassa, vanhassa Taviran kaupunkitalossa, erinomaisella paikalla Ihanteellisella paikalla leveällä, puiden reunustamalla kadulla, vain 2 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja 8 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Tällä mukavalla huoneistolla on kaupunkitaloissa harvinainen ominaisuus - hyvän kokoinen puutarha, appelsiini- ja sitruunapuilla . Huoneisto on vanhan talon pohjakerros, joka rakennettiin 1800-luvun vaihteen varrella, kun katot olivat korkeat, ikkunat koristeelliset ja oli yleinen tilavuuden tunne. Se on kunnostettu kauniisti, säilyttäen monet viehättävät vanhat ominaisuudet (kuten kätevä kaivo aivan takaoven ulkopuolella!) ja modernisoitu samalla tuulella. Siellä on kolme makuuhuonetta: kaksi tuplaa ja yksi yhden hengen, ja kaksi kylpyhuonetta. Ilmastointi kahdessa makuuhuoneessa. Ilmastoidussa ruokailutilassa ja viereisessä keittiössä on molemmat korkeat pariovet, jotka avautuvat täysin eristäytyneelle, päällystetylle terassille, jossa on bistropöydät ja tuolit, täydellisesti aurinkoisen aamiaisen tai varjoisan iltapäiväteetä varten kesällä! Ruokailutilan ulkopuolella on 'komea' - viihtyisä iltahuone, jossa on kaksi mukavaa sohvaa ja iso nojatuoli. Talo on helpon kävelymatkan päässä kaikesta, mitä kauniilla Taviralla on tarjota, ja se on ihanteellinen autovapaan loman viettoon. Mutta niille, joilla on autoja, on pysäköinti metrin päässä taloa vastapäätä ja ilmainen pysäköinti lähellä. Talo on aivan vastapäätä pieni, erittäin rauhallinen aukio, jossa on eksoottisia puita ja kukkia ja jossa on kaksi kahvilaa ja leipuri. Rautatieaseman vieressä on myös Lidl-supermarket, joka on 2 minuutin kävelymatkan päässä talosta. Avenida, vaikka vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, on riittävän kaukana kaupungin keskustasta melun välttämiseksi, ja se on alue, joka on enimmäkseen 'portugalilainen' kuin 'turistinen'. Se on leveä katu, vain kiireinen Taviran erittäin vaatimattomissa ruuhka-aikoina (Tavira on erittäin hiljainen pieni kaupunki), ja molemmille puolille reunustat jacarandaa ja muita puita. Virallinen rekisteröintinumero AL / 11333

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location

  • Onko majoituspaikassa Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location uima-allas?

    Ei, Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location?

    Kyllä, Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location?

    Lähellä majoituspaikkaa Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location sijaitsevat nähtävyydet ovat Faro Airport, Santo António Beach, Praia da Rocha Baixinha, Ilha do Farol's beach, De Vilamoura, Arquivo Histórico Municipal de Vila Real de Santo António, Banco de Portugal, Falesia Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location on?

    Majoituspaikan Garden Apartment In Elegant, Spacious Old Tavira Townhouse, perfect location peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.