Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms (Bath, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms (Bath, Iso-Britannia)

Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms

GARDEN APARTMENT - Bath - 2 hengen huoneisto, jossa mahtuu 4 vierasta 2 makuuhuoneessa Puutarhahuoneisto on järjestetty 2 kerrokseen. Pohjakerrokseen pääsee tasapuolisesti Southcot Place -aukon pääsisäänkäynnistä, ja siihen pääsee yksityisen oven kautta yhteiskäytävältä.Pohjakerroksen oleskelutila tarjoaa erittäin mukavan ja toivotun tilan 4 hengelle. Viihdettä tarjoaa 50 tuuman Smart HDTV. Mesh-verkko on asennettu, jotta taataan suurin mahdollinen wifi-kaistanleveys koko kiinteistössä, ja se tarjotaan ilmaiseksi. Mukavat sohvat tarjoavat rentouttavat istuimet pääkauden olohuoneeseen.Ruokailuaikoina keittiö- / ruokailutilasta on näkymät näkymiin välimatkalaiselle puutarhaan ja kohti Bathin keskustaa. Keittiö on täysin varustettu induktioliedellä, sähköuunilla, astianpesukoneella, jääkaappi-pakastimella, mikroaaltouunilla, liesituulettimella, leivänpaahdin ja vedenkeitin.Alakerrassa on kaksi rauhallista makuuhuonetta, joissa moderni suihkuhuone, jossa suuri suihkukaappi, voimakas suihku, pesuallas ja WC. Kahden kerroksen välisessä välikerroksessa on vaatesäilytys WC, ja takaoven kautta päästiin sisään puutarhaan.Osana kunnostusta lattialämmitys asennettiin alakerran suihkuhuoneeseen ja tehokkaat lämpöpatterit kaikkialle muualle. On täysin automaattisia lämmityspiirejä, jotka varmistavat, että kaksi kerrosta ovat lämpimiä ja mausteisia tarvittaessa, mutta eivät painostavasti niin yön yli.Makuuhuoneissa on korkealaatuiset, erittäin mukavat Vi-Spring-vuoteet, joissa on terävät valkoiset puuvillavuodevaatteet. Kaikissa huoneissa on minimalistinen tunnelma ja ne on viimeistelty käsintehdyillä pellavakattoilla. Varastotilaa on runsaasti lipastoa ja ripustettavaa kiskoa. Hiustenkuivaaja on myös käytettävissäsi.Makuuhuone 1 - Kingsize-sänkyMakuuhuone 2 - parisänkyUlkopuolella takana on fantastinen 30m2 välimerellinen tyyli terassi puutarha, joka on tarkoitettu vain puutarha huoneisto. Se on täydellinen ulkona ruokailuun ja seurusteluun. Pöytä ja tuolit on toimitettu tätä tarkoitusta varten. Istumapaikat oliivipuiden ja kreikkalaisten urnien keskellä tarjoavat kauniin taustan, josta voi nauttia pitkiä kesäiltoja. Puutarha on korotettu, ja siinä on kattopuutarhan tunnelma.Vaikka tämä on hieno tila, portaat (ilman portaita ja laajoilla rakoilla tukikohtien välillä), asteittainen pääsy puutarhaan (jyrkät seinät alas) saattavat asettaa erityisiä haasteita liikkuvuusongelmien saaneille ja mahdollisesti pienten lasten perheille.Ota rohkeasti yhteyttä selvittääksesi mahdolliset ongelmat.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms

  • Onko majoituspaikassa Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms uima-allas?

    Ei, Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms?

    Ei, Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms?

    Lähellä majoituspaikkaa Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms sijaitsevat nähtävyydet ovat Bristol Temple Meads, Bath Spa railway station, Roman Baths, Bristol Cathedral, International Airport Bristol, SS Great Britain, Glastonbury Tor, Glastonbury Festival.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms on?

    Majoituspaikan Garden Apartment - Bath - A 2 Bed Apartment That Sleeps 4 Guests In 2 Bedrooms peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.