Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa (Lamalou-les-bains, Ranska)

Koko talo/asunto Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa (Lamalou-les-bains, Ranska)

Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa

Kalustettu studio, Résidence Plein Soleil, spa-alueen sydämessä Hyvin varusteltu 1. kerroksen studio, jossa hissi ja digitaalinen koodi, kylpylävieraille tai lomailijoille. 3 vuodetta ja SDE, 500 m kylpyläkeskuksista, 100 m uima-altaasta ja mediakirjasto. Sähköajoneuvojen latausasemat pysäköintialueella.Studioomme on luokiteltu 2 *. Puhumme ranskaa, englantia, espanjaa, saksaa: englanti tervetullut, Benvenida en Lamalou, Deutsch wilkommen.Rakastamme nelijalkaisia ystäviämme ja otamme mielellämme vastaan eläimiä, jos ne käyttäytyvät kuin ystävälliset asukkaat :) ja kunnioittavat asuntoa ja naapurimaiden asukkaita.Studio sijaitsee Haut Languedocin alueellisessa luonnonpuistossa, luonnon ympäröimänä, meren ja vuorten välissä: retkiä, vesiputouksia, kellarivierailuja, sieniä, geologiaa, rakennettua perintöä, älä epäröi, tule nauttimaan viehätys ja rauha Lamalou-Les-Bains, kaudelle 2017-2018.Olemme juuri kunnostaneet ja kunnostaneet uudelleen tämän vieraanvaraisen 17 m²: n studion, jotta siitä tulisi viihtyisä pesä loman ajan.Se mahtuu jopa 3 henkilöä.Tarjotut palvelut: * TNT-televisio, DVD / MP3-soitin,                                       * BZ-vuodesohva kahdelle ja yhden hengen vuode. Huovat mukana. Kit Sheets ja                                          pyyhkeet tilauksesta. Paljon säilytystilaa. Taulukko 4 paikkoja. * leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, sähköinen juicer,                                       * hiustenkuivaaja, 2 kuivaushyllyä, varustettu kylpyhuone,                                       * erittäin täydelliset keittiövälineet ja valikoidut astiat, yhdistetty mikroaaltouuni JA tavanomainen miniuuni,                                       * kirjeenvaihtopaketti ja kirjekuoret, lautapelit, lukuisat retkeilyoppaat ja paikalliset retket (me                                          antaa mielellään 'hyviä tarjouksia'),Voimme tarvittaessa noutaa sinut Bédarieux-asemalle. Älä epäröi soittaa meille, jos haluat lisätietoja.Tervetuloa Hauts-Cantons de l'Héraultiin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa

  • Onko majoituspaikassa Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa uima-allas?

    Ei, Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa?

    Kyllä, Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa?

    Lähellä majoituspaikkaa Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa sijaitsevat nähtävyydet ovat Port Cap d'Agde, Plage de Narbonne, Saint-Pierre-La-Mer, Brescoudos Bike Week, Le Port, Natural Regional Park of the High Languedoc, Sérignan plage, du Grau d'Agde.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa on?

    Majoituspaikan Furnished Studio, RÉsidence Plein Soleil, In The Heart Of A Spa peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.