Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis (Oberstaufen, Saksa)

Koko talo/asunto Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis (Oberstaufen, Saksa)

Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis

Hauskaa vuoristossa Oberstaufen Plus Steibis. Hidasta! Sielu repsottaa kodikkaassa, hiljattain remontoitu galleria asunto suosittu hiihto ja retkeilyalue Steibis. Huoneisto sijaitsee hyvin hoidetussa lomakeskuksessa, jossa on sisäuima-allas, lämmitetty kellarikerros, pöytätennis ja maanalainen pysäköintipaikka. Saatavilla on myös sauna, pesukone ja kuivausrumpu, mutta maksua vastaan.Kahden huoneen huoneisto on 40 neliömetriä yhteensä ja iso terassi. Alakerrassa on keittiö, kylpyhuone suihkulla / WC ja olohuone, ruokailutila. Makuuhuone on gallerian yläosassa.laitteet:Runsaasti tilaa keittiön kaapit, jääkaappi 3 *** pakastin, 4 levyn liesi, uuni, mikroaaltouuni ja grilli, astianpesukone, leivänpaahdin ja kahvinkeitin. Ja tietysti astiat, ruokailuvälineet jne. Lisäksi on olemassa hiustenkuivaaja, kuivausrumpu ja silitysrauta.Olohuoneessa Smart TV, joka toimii myös radio, vuodesohva, 160 x 190 vuode pinta. Hiljainen huoneisto sen hyödyntäminen muuttui ensimmäisessä kerroksessa takana rakennuksen: ei kadun melua, ei höyryjä!Ihanteellinen kaksi tai kolme ihmistä. Lapset ja koirat tervetulleita!Pellava paketti koostuu vuodevaatteet, pyyhkeet ja teetä pyyhkeet voi vuokrata 15 € per henkilö. Ilmoitathan ennen saapumista. Maksu suoritetaan paikan päällä.Vero on 2,30 € / henkilö ja yö. Alle 16 maksaa puoleen hintaan.Ympäristö.Kävelymatkan päässä on lukuisia ravintoloita, juustotuotteita ja hyvin varustettu kyläkauppa sekä hiihtohissi vieressä, golfkenttä ja Imbergbahn. Julkinen leikkipaikka on suoraan vieressä talon.Steibis on lähtökohta monet nousut. Kuka haluaa mennä enemmän, voit ottaa köysiradalla Hochgrat.Erityisen kaunis talvella, katto on saavutettu Imberg jossa voit vaeltaa, hiihto tai voi mennä lumikengillä. Ei zuvergessen hiihtoalue on Imberg. Oberstaufen lukuisia kauppoja, ravintoloita ja vapaa-ajan toimintaa, vain lyhyen ajomatkan päässä. Oberstaufen pääsee bussilla, pysäkki on vain muutaman aloittaminen asentaminen talosta. Ja Oberstaufen Plus ilmaiseksi!Oberstaufen on hyvä junayhteys Lindau Bodenjärven Oberstdorf ja Kempten. Myös helposti saatavilla on Füssen ja kuninkaalliset palatsit sekä Bregenz, Vorarlberg ja Sveitsi.Kuka haluaa saapua junalla on suora yhteys Münchenistä, Ulmista tai Augsburgista. Ja 32 € voit käyttää kaikkia linja-autoja ja junaa Oberallgäussa ilmaiseksi 14 vuorokauden ajan. Täydellinen loma autosta!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Ulkouima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis

  • Onko majoituspaikassa Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis uima-allas?

    Kyllä, Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis?

    Kyllä, Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis?

    Lähellä majoituspaikkaa Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis sijaitsevat nähtävyydet ovat Lech-Zuers, Erdinger Arena, Zeppelin Museum, Uferpromenade, Skigebiet Nebelhorn, Oberjoch, Mellau, Insel.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis on?

    Majoituspaikan Fun In The Mountains With Oberstaufen Plus In Steibis peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.