Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian (Deba, Espanja)

Koko talo/asunto Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian (Deba, Espanja)

Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian

Tarjous Debassa 5 min. Bilbaon ja San Sebastiánin väliltä. Ihanteellinen perhe 5-10 minuutin päässä kylän keskustasta ja rannasta, rauhallisella alueella. Debassa sijaitsee ihanteellinen paikka tutustua BASQUE COUNTRY -alueeseen, 45 minuutin päässä BILBAOsta ja 30 minuuttia. SAN SEBASTIÁN / DONOSTIA: n nimi. Ihanteellinen perhe, täysin varustettu 6 hengelle mukavasti asennettu, ei vuodesohva. On myös pinnasänky, jossa on säkki ja syöttötuoli vauvalle. On olemassa kaksi uutta hissiä (2017), joilla pääsee lattialle siirtämällä kiinteistön 1. kerroksessa.Kaikki ulkoa on upeat näkymät vuorelle ja suolle (kosteikko lintutarkkailulla). Parveke etelään.Internet ADSL 40 Mb WIFI & Ethernet ilmaiseksi. Älykäs televisio, jossa on 28 tuuman litteä näyttö (tuhatta kansainvälistä televisiokanavaa ja kahden satelliitin radioasemia: Astra 19. 2E & Hispasat 1D / E). Netflix ja Amazon ovat käytettävissä, jos asiakkaalla on jo tili.Quick Step -lattiat, jotka tukevat pölyä, sopivat allergikoille, 3: ssa yli 15 m²: n huoneessa, hallissa ja käytävällä. Valkoisia satiinilevyjä, korkealaatuisia, kammattua puuvillaa, 300 lankaa neliötuumaa kohti.Lämmitys ja kuuma vesi uudella kattilalla (elokuu 2018) maakaasusta. Savunilmaisin äänimerkillä. Keittiö-ruokailuhuone, 26 m², parveke ja pesukone, astianpesukone, keraaminen liesi, liesituuletin, uuni, jääkaappi, riippumaton pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, sitrushedelmämehutin, vedenkeitin, tehosekoitin ja silitysrauta. On myös 28 'Smart TV, DVD-soitin, hifi-stereo ja radio ja CD-soitin, joissa on USB-liitäntä kappaleillesi.. - 15 m²: n huone, jossa on 8 m²: n terassi ja 150 x 200 cm: n mittainen Swissflex-nivellin. (luonnon lateksipatja ja viskoelastiset tyynyt). - Toinen huone 15 m², jossa on 135 x 190 cm sänky. (viskoelastinen patja ja lateksipatjat). - Kolmas huone 15 m², jossa kaksi sänkyä 105 x 190 cm. ja viskoelastiset tyynyt. Kylpyhuone 6 m² suihkukaapilla 140 x 70 cm, pesuallas, bidee, wc, pyyhekuivain ja hiustenkuivaaja. Energialuokitus D (23,08 KgCO2 / m² vuosi)Nauti lomastasi Debassa milloin tahansa vuoden aikana, edullisemmista kustannuksista kuin kaupungeista ja vain puolen tunnin niistä. Pehmeät lämpötilat sekä kesällä että talvella. Ihanteellinen ilmapiiri kaikille niille, jotka pakenevat lämpenevästä kuumuudesta tai muiden rannikkojen massifoitumisesta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Terassi
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian

  • Onko majoituspaikassa Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian uima-allas?

    Ei, Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian?

    Ei, Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian?

    Lähellä majoituspaikkaa Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian sijaitsevat nähtävyydet ovat San Sebastián - Donostia, Aeropuerto de Bilbao-Loiu, Guggenheim Bilbao, Playa de la Concha, Estadio de San Mamés, Termibus, Tolosa Carnival, Bilbaon metro.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian on?

    Majoituspaikan Fully Equipped Flat In Deba, In Less Than An Hour Drive To Bilbao Or S Sebastian peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.