Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!! (St George's, Grenada)

Koko talo/asunto Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!! (St George's, Grenada)

Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!!

Mahtava huvila rannalla Upea seitsemän makuuhuoneen ylellinen koti tarjoaa pohjimmiltaan Karibian loman Kar-Ing Villassa. Kar-Ing Villa on perinpohjainen rantahotelli, jos etsit tilaa, viileää tuulta, upea uima-allas ja oma yksityinen ranta.Astuessasi huvilan sisälle, sinua tervehtii huiman eksoottisen puun katot, leviävät asuintilat ja näkymä Karibialle, joka ulottuu horisonttiin. Tapaamisiin sisältyy kovapuulattiat koko päätasolla, suuret ruokailutilat sisä- ja ulkotiloissa, baarikeittiö ja keittiö, joka on kokin unelma. Kaikissa huoneissa on omat kylpyhuoneet, joista kuusi nauttii merinäköalalla, ja uloskäynnit verannoihin oleskelua tai ulkoilua varten. Alemman tason kohokohta on massiivinen pelihuone, jossa on sääntelykokoinen snookeripöytä ja iso suuri huone, jossa on keittokomero lisäviihdettä varten. Kaikki nämä alueet tarjoavat lähes 13 000 neliömetriä asuintilaa kahdessa kerroksessa.Yksi tämän kodin halutuimmista ominaisuuksista on sen yksityinen ranta. Tarjoaa kristallinkirkkaita turkoosi vesiä ja virkistäviä koko päivän tuulet.Tämä rannalla sijaitseva paratiisi tarjoaa yksityisyyttä ja yksinäisyyttä kahdella hehtaarin suuruisella kiinteistöllään, jolla on laajat nurmikot, värikkäitä kukkia, kookospalmuja ja hedelmäpuita. Voit tutkia reheviä alueita, rentoutua riippumatossa, oleskelutilassa uima-altaan äärellä tai rannalla. Voit myös snorklata tai uida offshore-riutta-alueelle. Tämä rauhallinen retriitti lataa aistisi kuuntellessasi aaltoja ja nauttien rauhoittavasta merituulesta. Suurimpia päätöksiäsi ovat viettää päivä uima-altaan vieressä, tilavilla kuistilla, rannan puolella tai tutustua saareen. Grenadaa pidetään koskemattomana ja se tarjoaa sademetsiä, vesiputouksia ja työskenteleviä viljelmiä parantamaan Karibian kokemuksiasi.Tule Kar-Ing Villaan unelmiesi rannalla tapahtuvalle lomallesi (vähintään 7 yötä mieluummin.)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!!

  • Onko majoituspaikassa Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!! uima-allas?

    Kyllä, Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!! tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!!?

    Kyllä, Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!!?

    Lähellä majoituspaikkaa Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!! sijaitsevat nähtävyydet ovat Grenada Golf Course, Carenage, Old Pearls Airport, The Grenada Yacht Club, St George's Market Place, Grenada Carnival, Cruise Ship Terminals, Cathedral of the Immaculate Conception St Georges.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!! on?

    Majoituspaikan Fulfill Your Beachside Dreams At Karingvilla / 25% Off For Now Through 2018!!! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.