Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6) (Arroyo Grande, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6) (Arroyo Grande, Amerikan Yhdysvallat)

French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6)

Ranskan maalaistalo lähellä rantaa 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta (vuodepaikkoja 6) ************************************************** ****************Nauti vain minuutin päässä rannalta, Arroyo Granden kylästä, Pismo-rannalta, viinitiloista ja niin monista muista upeista kohteista!Jos etsit rentouttavaa Ranskan läänin ympäristöä, olet silti lähellä rannan vilskettä, se on se! Spot-alueemme luo rentouttavan ympäristön, jossa nautinto on helppoa. Sijaintimme Arroyo Grandessa vie sinut 2 minuutin päässä Cypress Ridge-golfkentältä, 5 minuutin viinitiloihin ja Arroyo Granden historialliseen kylään, minuutin päässä useista hääpaikoista ja 7-10 minuutin päässä Pismo- ja Avila-rannoilta. Keskirannikon kilpailijat Napan laakso, joka sisältää yli 200 viinitilaa ja viinitarhaa alueella. Melkein millä tahansa viikonloppuna voi löytää aktiviteetteja, kuten viininmaistajaisia ja festivaaleja, pyöräilytapahtumia ja kaiken tyyppisiä messuja.Tämä ominaisuus on ihanteellinen perheen oleskeluille, tapaamisille, retriitteille ja niille viiniharrastajille, jotka ovat kiinnostuneita jakamaan kauniin kodin ja omaisuuden kustannuksetTämä perheen omistama ranskalainen bungalow on 2 makuuhuonetta, 2 kylpyhuonetta, erittäin avoin keittiö, sekä perhe ja ruokailutila. Koti tarjoaa upeat näkymät, grilli, jotta voit nauttia oleskelustasi perheen tai ryhmän kanssa. Koti sijaitsee 10 hehtaarin alueella runsain ulkotiloilla, joissa on tilaa rentoutua ja nauttia! Master-sviitissä on queen-vuode. Siinä on myös viihtyisä ulkotila, jossa voit lukea tai nauttia juomaa tai ateriaa. Toisessa makuuhuoneessa on queen-size-vuodeRuokailu- ja oleskelutila on avoin ja ilmava, suurella ruokapöydällä. Rentoudu ja vieraile pääasiallisella oleskelualueella, jossa on taulutelevisio ja ranskalainen maalaistyyli, vetosohvalla kahden hengen nukkumismahdollisuuksille. Kotiin sisältyy kaikki liinavaatteet, huovat, kahvinkeitin, ruoanlaitto- ja ruokailuvälineet sekä rantapyyhkeet. Hyväksymme lemmikkieläimet (katso lisäsumma lemmikkieläimistä hinnasivulla). Voimme majoittua jopa 6Avainsanat: Ranskan maan bungalow. Erinomaisella paikalla viehättävällä merenrantayhteisöllä, viehättävällä keskustan ostos- ja rantakerroksella

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Wi-Fi
  4. Keittiö
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6)

  • Onko majoituspaikassa French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6) uima-allas?

    Ei, French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6) ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6)?

    Kyllä, French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6) noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6) pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6) tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6)?

    Lähellä majoituspaikkaa French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6) sijaitsevat nähtävyydet ovat San Luis Obispo County Regional Airport, Pismo Beach Premium Outlets, Santa Maria Pub-Capt G Allan Hancock Field Airport, Bubblegum Alley, Morro Bay Aquarium, Lompoc Airport, Raketenstart - Vandenberg Air Force Base.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6) on?

    Majoituspaikan French Country Bungalow Near The Beach 2 Bedrooms, 2 Baths (sleeps 6) peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.