Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks (Seal Rocks, Australia)

Koko talo/asunto Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks (Seal Rocks, Australia)

Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks

FISHCAKES - palkittu, arkkitehtonisesti suunniteltu koti, josta on näkymät Seal Rocksiin Palkitun arkkitehdin Shane Bluein suunnittelema Fishcakes on yksi harvoista kodista, joista on näkymät Seal Rocksin valkoiselle hiekka-lahdelle. Merenrantahuippuikkunoilla on 3 erillistä makuupaviljongia, jotka ympäröivät yksityistä tuulensuojattua sisäpihaa.Sisä- / ulkovirtausta ylläpidetään autotalli-tyylisten lasiovien kautta. Keittiö on aliarvostettu ja avoin kaasukeitin, kun taas polttotakka lisää nostalgiaa.Talo löytää tasapainon, joka liittyy siihen. Se imeytyy aina muuttuvaan näkymään, joka on vuorovaikutuksessa luonnon ja kausiluonteisuuden kanssa. Se on rakennettu ikääntyväksi itsekestävistä materiaaleista, joten se olisi voitu rakentaa eilen.Yksinkertaisista alkuvaiheista lähtien suunnittelun inspiraatiota tulee osittain balilaisista koteista, joissa on erilliset siivet nukkumiseen, viihdyttämiseen ja kylpyhuoneisiin. Ainutlaatuinen sijainti tarkoittaa, että talo on riittävän korkea, jotta vältetään häiritsevät tiet. Rannan parhaassa nurkassa se on suojattu tuulelta ja myrskyisiltä myrskyiltä.Kun ei ole näköala naapureille, talo paljastaa itsensä vain, kun kävelet portaita pitkin, jotta tunne saapumisesta. Ja niin voit jättää maailman taakse muutaman päivän.Rannan kauempana olevassa päässä sijaitseva talo on Sugarloaf Pointin majakkaan kävelymatka (must, joka kerta). Kalastus ja sukellus harrastajat tuntevat alueen hyvin. Aaltojen kohdalla sinulla on tavoite ystävällisille katkaisijoille sekä Lighthouse, Treachery tai Yagon, jotka tarjoavat vieläkin enemmän.VARUSTETASOFishcakes on itsenäinen, täynnä kestäviä ominaisuuksia ja nukkuu jopa 6 hengelle. Yksityiset, viihtyisät ja tilavat huoneet ympäröivät maisemapuutarhan ja kansallispuiston vehreyden.3 makuuhuonetta ympäröivät yksityistä pihaa. Antelias mestari-parvi on queen-vuode, roikkuva tila, työpöytä ja runsaasti tilaa kannettavaan pinnasänkyyn tarvittaessa.Toisessa 2 yksityisessä makuuhuoneessa on mukavat parivuodet, joissa on laadukkaat liinavaatteet.Korkealla hiekkadyynillä voit kävellä Boat-rannalle tai vie 5 minuutin kävelymatkan päässä Lighthouse-rannalta.Todellisessa maaseudun tyylissä näet erilaisia luontoja eri vuodenaikoina.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks

  • Onko majoituspaikassa Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks uima-allas?

    Ei, Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks?

    Kyllä, Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks?

    Lähellä majoituspaikkaa Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks sijaitsevat nähtävyydet ovat Shoal Bay nsw, Forster (Wallis Is) Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks on?

    Majoituspaikan Fishcakes - Award Winning, Architecturally Designed Home Overlooking Seal Rocks peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.