Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach (Holmes Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach (Holmes Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach

New Island Surf Shack w / yksityinen uima-allas ja 4 minuutin kävelymatka rannalle - Aloita vain 250 dollaria / n! ViimeisteleeHiljattain rakennettu korotettu kaksikerroksinen koti (duplex) uima-altaalla2 makuuhuonetta, 2 1/2 kylpyHolmes Beach, Yhdysvallat1250 neliömetriäkohokohtia- Keittiö, ruokailutila, olohuone / kattokatot ja kuningatar vuodesohva & TV- 1 king-makuuhuone w / TV, kylpyhuone, täysin varustettu kylpyhuone, suihku ja pääsy katetulle kannelle- 1 täysi kerrossänky, TV, oma kylpyhuone, täysi kylpyhuone w / suihku- Puoli kylpy- Keittiö- Liesi / uuni, astianpesukone, mikroaaltouuni, jääkaappi jääpalakoneella, jätteiden hävittäminen, kahvinkeitin (12 kupillista), tehosekoitin, keittotaso, leivänpaahdin, keittiövälineetLämmitetty uima-allas w / aurinkohyllyllä, pöytä ja tuolit, istuimet ulkona, grilliPesukone / kuivuri2 auton autotalli, 2 lisäautoa ajotielläpalveluihinIlmastointi, lämpö, ​​kaapelitelevisio, langaton internet, liinavaatteet, pyyhkeetDVD-soitin, pelit, lelut, hiustenkuivaaja, silitysrauta / -lautaRantatuolit, sateenvarjo, rantavaunu, jäähdyttimetKUVAUS:Tässä kaksikerroksisessa kodissa on 2 makuuhuonetta, 2 1/2 kylpyhuonetta, joista 2 on oma kylpyhuone. Toisessa kerroksessa kodin päätaso on kaunis päivitetty keittiö, jossa on massiivipuiset kaapit ja kvartsi-työtasot. Keittiö on täysin avoin olohuoneelle ja ruokasalialueelle ja täydellinen viihdyttäväksi. On lasiovet, jotka avautuvat parvekkeelle, jolta on näkymät uima-altaalle ja trooppisesti maisemoitu piha alla. Yhdessä makuuhuoneessa on king-vuode, täysin varustettu kylpyhuone suihkulla. Toisessa makuuhuoneessa on täysi parivuode, täysin oma kylpyhuone suihkulla. Koti on myös puoli kylpy käytävällä sekä paikan päällä pesukone ja kuivaaja. Pohjakerroksen tasossa on katettu terassi ja uima-allasalue, jossa on grilli ja istuimet ulkona. Siellä on myös 2 auton autotalli, jossa on lisäpysäköinti 2 autolle ajotieltä.Tämä koti on erinomaisella paikalla keskeisellä paikalla saarella ja lyhyen kahden korttelin päässä rannalta! Lähellä on myös pysäkki hypätäksesi ilmaiseksi vaunuun saarta tutkimaan. POLITIIKKA:Rekisteröityneen vieraan on toimitettava kopio henkilöllisyydestä, oltava vähintään 25-vuotias ja läsnä koko oleskelun ajan.Lemmikkieläimet hyväksytään ennakkohyväksynnällä vain, jos ne täyttävät lemmikkieläinkäsittelyohjeet, korkeintaan 2,

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach

  • Onko majoituspaikassa Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach uima-allas?

    Kyllä, Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach?

    Ei, Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Siesta Key Beach, The Pier, Colonnade, Sarasota Bradenton International Airport, Hotel Indigo Sarasota - an IHG hotel, St. Petersburg–Clearwater International Airport, De Soto National Memorial, Fort de Soto Park.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach on?

    Majoituspaikan Fins Up! New Home W/Private Heated Pool & 4 Min Walk To Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.