Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi (Nassau, Bahamas)

Koko talo/asunto Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi (Nassau, Bahamas)

Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi

Muutaman minuutin kävelymatka keskustaan, rantaan, Fishfryyn, suuriin nähtävyyksiin ja lähellä PI: tä Varaa 8/7 yötä ja saat ILMAISEN kultasäästötilin yhdellä (1) grammalla 999. 9 puhdasta kultaa. Kiinteistömme on hajautettu yhteisö jalokivi, joka sijaitsee Nassaun kaupunkissa näkymästä ikoniseen vesitorniin. Vieraamme arvostavat upeasta sijainnistaan vain muutaman minuutin kävelymatkan tai ratsastaa Nassaun parhaisiin nähtävyyksiin. Harvoin voit löytää alueilta majoituksia, jotka ovat edullisia ja erinomaisessa kunnossa tarjoamalla uskomattomia mukavuuksia kuin mekin. Kiinteistömme on hyvin suunniteltu ja sisustettu huolellisesti. Se on uusi rakennus, joka heijastaa klassisen siirtomaa-tyylin hurmaa, kuten suuria kuistia, joiden avulla voit nauttia rentoutumisesta ulkona ja tuntea kylmän saaren tuulen ja lämpimän auringonvalon. Yhden makuuhuoneen viihtyisät huoneistot ovat kaikki täysin varustettuja ja suunniteltu niin, että budjetista lomalla tuntuu ylellisyydeltä. Jokaisessa huoneistossa on ilmastointi, laattalattiat, erillinen tyylikkäästi suunniteltu makuuhuone ja kylpyhuone, modernit keittiökoneet, oleskelu- ja ruokailutilat. Jokaisessa huoneistossa on erilainen teemakuvio oikean tunnelman luomiseksi loman aikana. Suuret ikkunat ovat upeita, jotta auringonvalo voi suodattua kaikissa huoneissa aamusta auringonlaskuun. Tämä tekee jokaisesta huoneistosta miellyttävän lämpimänä ja mukavana kaikkina vuodenaikoina.Yhteisö on hiljainen asuinalue ja kaupallinen alue, joka sijaitsee Nassaun kaupunkissa. Tämä yhteisö ilmentää bahamalaista identiteettiä ja kulttuuria ja paljastaa matkailuministeriön luomat ohjelmistokuvat. Mitä näet loman aikana, koululaiset kävelevät kouluun ja koululta, kirkot kävelevät perheet ja paikalliset bahamailaisten omistamat yritykset. Tämä yhteisö isännöi myös Roots Junkanoo Shackin (ikonisen kulttuurin rakennus), St. Franciscan katedraali, hallintotalo, Yhdysvaltain suurlähetystö, Bahaman yliopisto, kreikkalainen ortodoksinen, brittiläinen Colonial Hilton, Long Warf Beach ja Downtown Nassau vain muutamia mainitakseni. Sinun ei tarvitse mennä kauas tyydyttääksesi lomahaluasi. Älä tunne kävellen julkisella bussilla, jonka hinta on 1 dollari. 25 henkilöä kohden ja 5 minuutin bussimatkan päässä olet rannalla, keskikaupungissa tai Fishfryssä.Aloita seikkailu Varaa nyt! Olemme iloisia voidessamme isännöidä sinua. Toivottavasti näemme jokaisen teistä pian.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Satelliitti-TV

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi

  • Onko majoituspaikassa Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi uima-allas?

    Ei, Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi?

    Ei, Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi?

    Lähellä majoituspaikkaa Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi sijaitsevat nähtävyydet ovat Majestic Tours 2 and Half Hour City & Country Tour, Queen's staircase, National Art Galery of The Bahamas, Pirates of Nassau, Fort Fincastle, Hard Rock Cafe Nassau, Fort Charlotte, Ardastra Gardens.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi on?

    Majoituspaikan Few Mins Walk To Downtown, Beach, Fishfry, Major Attractions & Near To Pi peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.