Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen (Seesen, Saksa)

Koko talo/asunto Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen (Seesen, Saksa)

Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen

Huoneisto Silberborth, 80sqm, 1 makuuhuone, maks. 2 henkilöä Tarjoamme tyylikkään ja eksklusiivisen huoneiston, jossa on noin 80 neliömetriä, Wi-Fi, oma terassi, sauna, kääntyvä LED ja Bose SoundLink Revolve Bluetooth-kaiuttimet. Palkittu 4 tähteä Saksan matkailuyhdistyksen e. V. (DTV) Meidän huoneisto sijaitsee keskeisellä paikalla mutta rauhallisella metsän reunalla ja on näin ihanteellinen lähtökohta matkoille Harzille. Ihanteellinen 2 hengelle, ehkä koiran kanssa. Meillä olet oikeassa! Kysyimme itseltämme kysymyksen siitä, millainen loma-asunnossa pitäisi näyttää, jotta tunnet olosi täysin mukavaksi. Tutustu tulokseen ja nauti muutaman päivän Harz-vuorten portilla. Huoneistomme remontoitiin täysin vuonna 2018 ja uudistettiin. 50 neliömetrin asuin-, ruokailu-, kylpylä-, 1 makuuhuone, 1 keittiö ja 1 kylpyhuone. Moderni keittiö, radio, kääntyvä LED-TV, Bose SoundLink Revolve Bluetooth-kaiutin, noin 35 m²: n puutarha, jossa on terassi. Pysäköit auton suoraan talon edessä (asunnossa on kääntövasara, vain paikallisliikenne), bussipysäkki noin 100 m, rautatieasema noin 1500 m, Rewe noin 500 m. Talon takana alkaa jo polkuja. Korkealaatuinen, tyylikäs ja moderni huoneistohotelli, jossa on sauna, rentoutumisalue, kylpyhuone suihkukaapilla ja mukava terassi on tullut keidas tuntuu hyvältä. Asunto on noin 80 m², upouusi ja on max. 2 henkilöä. Voit nauttia aamiaisen keittiössä pöydällä tai oleskelutilassa, jossa on mukavat nojatuolit ja näkymä kukkiin talon edessä. Keittiö on täysin varustettu jääkaappi, pakastin, uuni, vedenkeitin, nyt on myös vanhentunut kahvi ja viimeinen sähköosa (Senseo 08. 19). Vuode 180cm x 200cm ja iso vaatekaappi. 42-tuumainen taulutelevisio on kääntyvä, joten voit katsella televisiota mukavalla sohvalla tai korkealaatuisilla saunankiilluilla. Yhdistä Bose ® SoundLink Revolve Bluetooth-kaiuttimeen ja kuuntele parasta ääntä. Saatavilla on erilaisia ​​saunavaatteita ja jos saavut myöhään, meillä on pullon vettä, pullo punaviiniä ja valkoviiniä ostohintaan. Laminaattia levitetään koko huoneistossa ja Sundowner penkillä voit nauttia viimeisistä auringon säteistä illalla. Suoraan talon takana ensimmäiset vaellus- ja pyöräilyreitit alkavat Harzerin metsissä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Satelliitti-TV
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen

  • Onko majoituspaikassa Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen uima-allas?

    Ei, Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen?

    Ei, Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen?

    Lähellä majoituspaikkaa Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen sijaitsevat nähtävyydet ovat Goettingen Main Station, Göttinger Weihnachtsmarkt, Hauptbahnhof Braunschweig, Rasti-Land Amusement Park, Trou, Goslarin vanhakaupunki, St Mary's Cathedral, Wernigerode Castle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen on?

    Majoituspaikan Ferienwohnung Silberborth, 80qm, 1 Schlafraum, Max. 2 Personen peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.