Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen (Konstanz, Saksa)

Koko talo/asunto Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen (Konstanz, Saksa)

Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen

Huoneisto K2a + b, 60sqm, 2 makuuhuonetta, max. 4 henkilöä Tervetuloa talomme historiallisen Konstanzin keskelle. Muutaman minuutin päästä pääset Bodenjärvelle ja satamaan (200 m), Saksan ja Sveitsin rautatieasemille (300 m), Rheinbadiin ja Sveitsin rajaan (700 m). Constance-järven Friedrichshafenin lentokenttä on 24 km: n päässä, ja Zürichin Klotenin lentokenttä on 60 km: n päässä. Talomme 1900-luvun lopulta Century uudistettiin laajasti vuonna 2005. Heti kun poistut talosta, olet keskellä kaupunkia. Keskeisestä sijainnista huolimatta voit nukkua rauhallisesti kanssamme, koska makuuhuoneet ovat taaksepäin, kohti piirin sisäistä aluetta. Kaikki ympärilläsi on jokainen maku ja budjettiostokset, ruokakaupat, ravintolat, viinibaarit ja erikoishuoneiden tarjoukset. Satamassa olevat veneet tarjoavat kiertoajeluja. Niin pääset Bodenseethermelle ja Konstanzin uima-altaalle. On myös jokiradan polku (2 km), josta on näkymät vuorille. Constancessa ainoa Alppien pohjoispuolinen neuvosto pidettiin 1414–1418. Paljon huomauttaa, z. Esimerkiksi patsas 'Imperia' sataman sisäänkäynnissä. Vieraille kannattaa tutustua Baden-Württembergin arkeologisen valtion museoon, kunnan Rosgartenmuseum u. V. M. Bodensee-lomasi rikastuminen on veneretkiä, z. Kävelykoteihin, Mainau-kukka-saarelle, Reichenau-kasvi-saarelle, 1000-vuotiaalle Meersburgille, Reinin putouksille (CH, 40 km), vain muutamia suosittuja kohteita. 50 m päässä talosta on lähin pysäköintialue. 'Parkkipaikka Bodenseeforum', jossa on bussikuljetus keskustaan, tarjoaa kätevän pysäköinnin. Kaupungin linja-autoja voi käyttää ilmaiseksi kaikkialla kaupungissa ja jopa Kreuzlingeniin (CH). Tarjoamme maksuttoman Wi-Fi: n talossa. Konstanz-Dingelsdorfin mökkien puutarhakäyttö lampi, terassi ja grilli on kaikkien asiakkaiden käytettävissä. Mukava huoneisto 'K2a + b' 2. Talon yläkertaan voi majoittua jopa 5 henkeä. Huoneistoon pääsee sisäpihan ja portaikkotornin kautta. Huoneistossa on 2 kylpyhuonetta ja wc sekä 2 televisiota, jotka sopivat kahdelle pariskunnalle. On olohuone, jossa on mukava vuodesohva 2 hengelle (160 x 200 cm), kaapeli-tv, radio, ruokapöytä 5 hengelle ja taitettava patja 1 lapselle (5. Henkilö). Alueeseen kuuluu pieni kylpyhuone, jossa on suihku ja wc. Makuuhuoneessa on laatikkolevy (180 x 200 cm), kaapeli-tv, radio. Kylpyhuoneessa on kylpyamme, jossa on amme ja wc. Keittiössä on liesi, uuni, 2 jääkaappi, pakastin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin ja mikroaaltouuni. Eteessä on parveke ja lisäksi ruokailutila. Pyynnöstä tarjoamme mielellämme pesulapaketteja (1x pussilakana + 2 pyyhettä: 10 EUR / hlö).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen

  • Onko majoituspaikassa Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen uima-allas?

    Ei, Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen?

    Ei, Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen?

    Lähellä majoituspaikkaa Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen sijaitsevat nähtävyydet ovat Insel Mainau, Uferpromenade, Zeppelin Museum, Ravensburger Christkindlesmarkt, Insel, Säntis-Schwebebahn, Graf-Zeppelin-Haus, Bahnhof Friedrichshafen Stadt.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen on?

    Majoituspaikan Ferienwohnung K2A+B, 60Qm, 2 Schlafräume, Max. 4 Personen peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.