Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang (Villach, Itävalta)

Koko talo/asunto Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang (Villach, Itävalta)

Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang

Asunto Art Nouveau-huvilassa Ossiach-järvellä, ilmainen pääsy järvelle Noin 130 neliömetrin asunto sijaitsee vanhassa huvilassa, joka on ollut perheen yli 100 vuotta. Talo kunnostettiin kokonaan vuonna 2001, ja se tarjoaa keskuslämmityksen, satelliitti-tv: n ja ilmaisen WiFi: n. Asut yksin loman aikana.Huoneisto sijaitsee 1. ja 2. kerroksessa Kerros, hissiä ei ole. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja, tilavassa olo / ruokailuhuoneessa ja yhdessä makuuhuoneessa on parveke, jolla on 13 neliömetriä, josta voit nauttia upeasta näkymästä. Keittiössä on liesi, astianpesukone, iso jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, käsisekoitin, leivänpaahdin jne. Jos pidät ruoanlaitosta, voit käyttää täyden valikoiman laitteita, mukaan lukien mausteet, etikka ja öljy. Jos matkustat pienten lasten kanssa, meillä on syöttötuoli ja matkasänky valmiina sinulle. Kirja-matoille on saatavana laaja kirjasto. Pyyhkeet ja liinavaatteet toimitetaan kokonaan. Pyyhkeet vaihdetaan viikon kuluttua. Voit käyttää pesukonetta pieneen pyykkiin väliin.Tilavassa puutarhassa aurinkotuolit kutsuvat rentoutumaan. Jos sinulla on pieniä lapsia, kiipeävä kiipeilykehys voi inspiroida sinua. Sinulla on myös ilmainen pääsy Christa Bad -levylle, johon pääsee noin 10 minuutissa jalka. Täältä voit vuokrata sähkö- tai soutuveneen. Veden lämpötila on erittäin miellyttävä koko kesän. Lyhyen matkan päässä on vesihiihtoa, tennistä ja ratsastusta, samoin kuin purjehduskoulu paikan päällä. Ossiachersee-Schifffahrtilla koet uuden kuvan ympäristöstä.Ossiacher See -alueen ympäristöstä löydät erilaisia kohteita retkeille ja pyöräretkille, oppaita ja karttoja on saatavana sinulle talossa. Voit nauttia upeista näkymistä Gerlitzen Alpelle, jonne pääset helposti myös Kanzelbahnilla (10 minuutin kävelymatka). Huippukokous on myös suosittu lähtökohta varjoliitoille. Muita lähellä olevia kohteita ovat esimerkiksi B. linna raunioittaa Landskronin suurella petolintujen näyttelyllä ja Affenbergin, jossa liikut keskellä japanilaisia makakkeja. Lapsille on myös mielenkiintoisia kohteita, kuten Elli Riehlin Puppenwelt tai Alpen Wildpark Feld am See. Huonolla säällä Terra Mystika -näyttelykaivos Bad Bleibergissa voi olla mielenkiintoista. Alueella on myös paljon tarjottavaa kulttuurille. B. kollegiaalinen kirkko Ossiachissa, Villachin kaupungin keskustassa, Hochosterwitzin linna tai Gurkin katedraali. Kärntenin kesätapahtumat ovat kansainvälisesti tunnettuja.Ja jos olet jo nähnyt kaiken, Adrianmeren kohteisiin, kuten Triesteeseen, Gradoon tai Venetsiaan ja myös Sloveniaan vaikuttavilla Julian Alppien vuorilla, pääsee hallittavissa olevan ajan.Lopuksi yksi viimeinen lause: Vietät lomasi historiallisessa talossa, jossa on erittäin henkilökohtainen ilmapiiri, jossa lattialevy voi rypistyä, mutta joka tarjoaa myös kaikki modernit mukavuudet.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Kasino
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang

  • Onko majoituspaikassa Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang uima-allas?

    Ei, Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang?

    Ei, Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang?

    Lähellä majoituspaikkaa Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang sijaitsevat nähtävyydet ovat Triglav National Park, Planica, Bahnhof Velden am Wörthersee, Kranjska Gora - Ski resort, Klagenfurt Hauptbahnhof, Bled Castle, Lake Bohinj, Bohinjsko jezero.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang on?

    Majoituspaikan Ferienwohnung In Jugendstilvilla Am Dem Ossiacher See Mit Freiem Seezugang peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.