Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen (Sankt Blasien, Saksa)

Koko talo/asunto Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen (Sankt Blasien, Saksa)

Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen

Huoneisto 4 - Herzogenhorn EG, 73qm, 2 makuuhuonetta, max. 6 henkilöä Tervetuloa Albhof am Wasserfalliin! Olemme erittäin tyytyväisiä, että haluat viettää lomasi kanssamme. Albhofissa voit odottaa hiljattain remontoituja, sisustettuja mustan metsän tyyliin, erittäin moderneja huoneistoja. Kaikissa huoneistoissa on uudet modernit keittiöt, joissa ei ole mukavuuksia. Jokaisesta yksityiskohdasta huolehditaan, ja sinun ei tarvitse tehdä ilman kauniita asioita, kuten langaton internet, satelliitti-tv ja iso LCD-televisio loman aikana. Albhof on erittäin aurinkoinen 900 metrin korkeudessa, suojassa metsän reunalla ja upealla yksinäisellä paikalla, mutta myös lähellä Menzenschwandin keskustaa. Pieni joen 'Alb', joka tulee talon takana olevista vesiputouksista, virtaa 5500 neliömetrin alueen läpi, jossa voit rentoutua. Talon takana on romanttinen Albschlucht vesiputouksineen. Kesällä monet retkeilyreitit alkavat talon vieressä, ja Schluchsee, Titisee ja Feldberg ovat lähellä. Talvella hiihtohissi, hiihtohiihto ja talvivaellusreitit ovat myös aivan oven ulkopuolella. Tunnettu Radon Revital Bad on aivan kylässä. Jotta nautintoa ei unohdeta, gastronomia 'suoraan käkille' liittyy suoraan huoneistoihin. Albhof-ympäristön huoneistot antavat sinulle unohtumattomia päiviä. Tämä erittäin mukava ja iso asunto Albhofin pohjakerroksessa sopii jopa 6 hengelle. Huoneistossa on kaksi erillistä makuuhuonetta, joissa molemmissa iso puinen parivuode ja iso vaatekaappi. Olohuoneessa on iso ja viihtyisä sohva, joka voidaan tarvittaessa muuttaa parivuodeksi yöllä. Kaunis 6 hengen oleskelualueen lisäksi olohuoneessa on myös suuri taulutelevisio. Tietysti sinulla on ilmainen WiFi koko huoneistossa. Erillisessä kylpyhuoneessa on suihku, wc ja pesuallas. Vaadittavat froteepyyhkeet ovat jo saatavilla saapumistasi. Uusi iso ja erittäin moderni erillinen keittiö ei jätä toivomisen varaa. Kaikki ajatellaan täällä. Astianpesukone, iso keraaminen liesi, uuni ja iso jääkaappi ja pakastin ovat saatavilla. Mutta myös leivänpaahdin, kahvinkeitin ja vedenkeitin ajateltiin. Nämä asiat ovat myös siellä. Asunto on parhaillaan remontoitu ja vuokrataan ensimmäistä kertaa tammikuussa 2020.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Satelliitti-TV

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen

  • Onko majoituspaikassa Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen uima-allas?

    Ei, Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen?

    Ei, Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen?

    Lähellä majoituspaikkaa Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen sijaitsevat nähtävyydet ovat Freiburg Breisgau Central Station, EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg, Central Station Basel, Titisee, Arboretum Freiburg-Günterstal, Feldberg, Altes Rathaus, Donauquelle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen on?

    Majoituspaikan Ferienwohnung 8 - Herzogenhorn Og, 73Qm, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.