Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen (Wehr, Saksa)

Koko talo/asunto Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen (Wehr, Saksa)

Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen

Huoneisto 1, 100 neliömetriä, pergola, liikuntarajoitteisille, 2 makuuhuonetta, max. 6 henkilöä Tervetuloa viihtyisiin ja mukavasti kalustettuihin huoneistoihimme. Kaksi huoneistoa sijaitsevat Öflingenin alueella rauhallisella asuinalueella Wehrin ja Bad Säckingenin välissä. Konus-vieraskortti sisältyy hintaan. Eteläisen Mustan metsän lähellä, Sveitsin ja Ranskan välillä, Bad Säckingenin ja Wehrin välissä, Öflingenin alueella, aivan metsän laidalla, majoitus odottaa sinua rauhallisella asuinalueella - lounaaseen rinteeseen. Talomme tarjoaa sinulle mukavan ja tilavan isoäiti (100 neliömetriä) 2-6 henkilölle, erillisellä sisäänkäynnillä ja suurella terassilla. Olohuoneessa on TV. Yhdessä makuuhuoneessa on parivuode ja mahdollisesti Pinnasänky varustettu, toinen makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodetta ja vuodesohva. Keittiössä on ruokailutila, astianpesukone ja mikroaaltouuni. Kylpyhuoneessa on suihku, wc ja pesukone. On varastotila ylimääräistä. Kaikki huoneet ovat pyörätuolia käyttäviä. Internet-yhteyttä WLAN (radioyhteys) kautta voidaan käyttää. Ylähuoneessa on myös yhden hengen huone sohvalla ja TV: llä tai erillisenä vierashuoneena ylimmässä kerroksessa. Huomioi: Lapset ovat erittäin tervetulleita. Pinnasänky ja syöttötuoli ovat saatavilla. Lasten leikkipaikka on lähellä. Tupakointi on kielletty huoneiston sisällä. Polkupyöriä on saatavana. Parkkipaikka on käytettävissä autolle tai pyynnöstä ja tilauksesta autotalli. Koirat ovat sallittuja. Ulkopuolella pergola kutsuu rentoutumaan.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Satelliitti-TV
  3. Jääkaappi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen

  • Onko majoituspaikassa Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen uima-allas?

    Ei, Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen?

    Ei, Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen?

    Lähellä majoituspaikkaa Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen sijaitsevat nähtävyydet ovat Freiburg Breisgau Central Station, Stadion Letzigrund, EuroAirport Basel Mulhouse Freiburg, Central Station Basel, Titisee, Arboretum Freiburg-Günterstal, Gare Centrale de Mulhouse-Ville, Congress Center Basel.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen on?

    Majoituspaikan Ferienwohnung 1, 100qm, Pergola, Behindertengerecht, 2 Schlafzimmer, Max. 6 Personen peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.