Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga (Suwanee, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga (Suwanee, Amerikan Yhdysvallat)

Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga

Maatilatyylinen pakopaikka erinomaisella paikalla, joka sijaitsee Johns Creek / Suwanee, Ga. Maalaistalo on kaunis, perinteinen koti, joka istuu 5. 5 hehtaarin rinteessä sijaitsevilla kukkuloilla, lehtipuilla ja laitumilla. Nauti pienestä paeta kaupungin vilinästä, mutta olet vain muutaman minuutin päässä kaikesta! Varhain aamulla ja kun aurinko alkaa laskea, näet varmasti hirvieläinten perheen leikkimässä takaruilla. He ovat kasvaneet tällä tilalla ja rakastavat hyppäämään aidan viereiselle kiinteistöllemme, The Rustic Farmhouse 451 Nichols Dr, Suwanee, GA, 30024, USATämä koti tarjoaa tyylikkään muodollisen olohuoneen ja ruokasalin, jotka sopivat täydellisesti viihdyttämiseen. Muodollisen asumisen vieressä on kaunis, täysin varustettu keittiö, josta on näkymät uima-altaalle ja takaisin laidunteille. Terassi on täynnä jokaiselle jotakin! Siinä on täydellinen virkistysalue: täydellinen pingispöytä ja biljardipöytä, projektiojärjestelmä ja näyttö sekä täysin varustettu kuntosali ja kylpyhuone. Terassitaso avautuu kauniille uima-altaalle, josta on näkymät latoille ja laitumille. Lapset rakastavat varmasti sukelluslautaa ja uima-allasta. Tartu koripallo ja mene pelaamaan hevosta! Jos tarkastellaan tarkkaan, saatat nähdä yhden pelastuseläimistä, jotka kurkottavat aidan läpi nähdäksesi mitä kaikki jännitykset tekevät! Pyydämme, että nautit vierailusta heidän kanssaan aidan kautta, ja vaikka he saattavat pyytää erityiskohtelua, älä ruoki eläimiämme. Vierailu maatilan asukkaidemme kanssa voidaan järjestää kiinteistöpäällikkömme kautta, mutta edessä sijaitsevat laidun-, lato- ja lattia-alueet ovat vain katselun nautintoa varten. Yläkerran makuuhuoneet jakavat kokonaiset kylpyhuoneet (jack & jill), kun taas pääkerroksen päällikkösviitti on yksityinen retriitti, josta on kauniit näkymät liikkuvalle laitumelle. Tämä koti on täydellinen Atlantin matkustavalle toimeenpanevalle johdolle, joka haluaa tuoda perheen minilomaa varten. Koti on 25 minuutin päässä Buckheadista ja 40 minuutin päässä Atlantasta. Lake Lanier -saaret ja vesipuisto ovat 15 minuutin päässä. Koti sijaitsee Johns Creek / Suwanee, Ga: n sydämessä. Tämä sijainti on täydellinen perheille, jotka tulevat baseball- ja urheiluturnauksiin. Olemme 40 minuutin päässä LakePointista Emersonissa, Ga, 20 minuutin päässä Miltonin kaupungin puistoista ja 15 minuutin päässä useimmista Forsythin kreivikunnan puistoista, joissa useita turnauksia pelataan kesällä. Pidä tauko kaupungista, mutta nauti viehätyksestäsi ja varaa muutama ilta The Farmhouse -kaupungissa! *** Jos kaupungin maalaistalo ei ole tarpeeksi suuri ryhmällesi, harkitse varata maalaismainen maalaistalomme tämän kiinteistön viereen. Maalaismainen maalaistalo mahtuu ylimääräinen juhla 12 aikuista ja 4 lasta. Voimme tarjota 20% alennuksen, kun molemmat kiinteistöt on varattu yhdessä vähintään viiden päivän ajan. Ota yhteyttä kiinteistönhoitajaan saadaksesi lisätietoja. VRBO-listausnumero on 1072503.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga

  • Onko majoituspaikassa Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga uima-allas?

    Kyllä, Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga?

    Ei, Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga?

    Lähellä majoituspaikkaa Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga sijaitsevat nähtävyydet ovat Downtown Atlanta, Georgia World Congress Center, World of Coca Cola, Southern Elements at Hilton Atlanta, Duluth Fall Festival, Bliss Alanta - Midtown, Little Five Points, Peachtree Street.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga on?

    Majoituspaikan Farm Style Getaway In An Exquisite Setting Located In Johns Creek/suwanee, Ga peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.