Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela. (Viñuelas, Espanja)

Koko talo/asunto Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela. (Viñuelas, Espanja)

Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela.

Upea ja rauhallinen talo näkymä La Viñuela -järvelle. Jos etsit mukavaa, modernia ja tilavaa huvilaa perheellesi ja ystävillesi nauttiaksesi lomasta, rauhassa, käytännöllisellä näköalalla ja ihanteellisella paikalla päivälle, tämä on oikea paikka sinulle! Tämä kaunis huvila on upealla näköalalla La Viñuela -järvelle ja vain lyhyen kävelymatkan päässä useista baareista / ravintoloista ja viehättävästä Los Romanes -kylästä. Tämä kaunis huvila on vain 20 minuutin päässä rannikolta erinomaisella tiellä ja 10 minuutin kuluessa useista kauniita kyliä, ja paljon baareja ja ravintoloita, jotka on pistetty ympäröivään maaseutuun.Talo on helposti saavutettavissa helposti ajettavien asfalttiteiden varrella, ja talon edessä ja lähellä on runsaasti kadun pysäköintiä. Talossa on suljettu oma puutarha, jossa on portaat suurille terasseille. Yläpuolella on eteinen, jossa on suihkuhuone, ja johtaa suureen keittiöön, jossa on aamiaispöytä, ja tilava olohuone ja ruokasali, jossa on ruokapöytä 6 hengelle. Tässä huoneessa on puupoltin talvikuukausina. Pariovet johtavat verannalle ja lisäovet johtavat suurelle avoimelle terassille, jolta on kaunis panoraamanäkymä järvelle ja vuorille.Portaikko olohuoneesta johtaa kolmeen makuuhuoneeseen ja kahteen kylpyhuoneeseen. Makuuhuoneessa on parivuode, oma kylpyhuone suihkulla ja ranskalaiset ovet alemmalle terassille. Siellä on toinen makuuhuone, jossa parisänky ja kolmas makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodetta. Perheen kylpyhuoneessa, myös tällä tasolla, on kylpyamme käsisuihkulla.Alemmasta tasosta ovat ovet terassille (pääsee myös ylemmältä terassilta suoraan lyhyen ajotieltä ja muutama askel myös). Alempi terassi johtaa uima-altaaseen, kauniin kolmion muotoiseen uima-altaaseen, jossa ei ole muuta kuin maisemaa ympäri. Siellä on myös oleskelualue ja BBQ-alue.Terassit tarjoavat runsaasti tilaa auringonottoon ja ulkona nauttimiseen, ja veranta tarjoaa tervetulleita lämpöä, jos vierailet kesäkauden ulkopuolella.Tässä huvilassa on satelliitti-tv, nopea laajakaista ja WIFI, joten älä epäröi tuoda tablet-laitteesi tai tietokoneesi.Autamme mielellämme vinkkillä ja ehdotuksilla, jotka tekevät vierailustasi Andalucíassa unohtumattoman.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela.

  • Onko majoituspaikassa Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela. uima-allas?

    Kyllä, Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela. tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela.?

    Ei, Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela. ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela.?

    Lähellä majoituspaikkaa Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela. sijaitsevat nähtävyydet ovat Airport Madrid Barajas, Estadio Santiago Bernabéu, IFEMA, Barajas, Salamanca, Madrid airoport, Chamartín, Estación de Chamartín.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela. on?

    Majoituspaikan Fantastic And Quiet House With A View Over The Lake Of La Viñuela. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.