Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private! (Norah Head, Australia)

Koko talo/asunto Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private! (Norah Head, Australia)

Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private!

Perhe Villa @ Magenta Shores Resort - lähellä rantaa ja altaat niin yksityinen! Magenta Shores Golf Resort on vain 90 minuutin matkan päässä Sydneyn ja 15 km Terrigalista pohjoiseen. Tämä 3 makuuhuoneen huvila sijaitsee keskeisellä paikalla lomakeskuksessa sekä noin 40 metriä suoraan rannalle. On 3 makuuhuonetta yläkerrassa. Päämakuuhuoneessa on king size-vuode, oma kylpyhuone (suihku ja kylpyamme) ja parveke. Se on myös televisio. Toisessa ja kolmannessa huoneessa on queen-size-vuode. Toisessa kylpyhuoneessa on yläkerta. Alakerrassa on olohuone, ruokailutila, keittiö, wc ja pesula. Keittiössä on uuni, liesi, jääkaappi, mikroaaltouuni, astianpesukone, keittovälineet, leivänpaahdin, vedenkeitin ja kattilat kuudelle. Olohuoneessa on tv ja radio. Lomakeskuksessa on suora pääsy rannalle, pyöräilyreittejä ja kukkuladia sekä muita hienoja rantoja ympäröivillä alueilla. 18-reikäinen golfkenttä on yksi ainutlaatuisista, haastavimmista ja erittäin arvostetuista kursseista Australiassa 5 tähden sijaintipaikassa.Miten sinne pääseeReittiohjeet Sydneystä * Syötä F3-moottoritie Tyynenmeren moottoritieltä ja mene pohjoiseen kohti Keski-rannikkoa noin 40-45 minuuttia* PÄÄLTÄ ensimmäisellä WYONG EXIT -toiminnolla* Aja luiskan yläosassa NÄYTÄ OIKEA ja aja moottoritielle* GO PAST WESTFIELDS klo TUGGERAH* Olet nyt WYONG ROAD, Jatka suoraan, läpi monta kierrosta-jaksoa (n. 17)* Kun saavut WYONG ROADin loppupuolella erittäin suuren pyöreän ajan, käänny vasemmalle CENTRAL COAST HIGHWAY (sisäänkäynti). * Jatka kunnes toinen kadun Diggers sisäänkäynnin jälkeen, sitten vie vasen käden käänteellä (sisäänkäynti ohituksen) tällä roundabout. * Jatka, kunnes on merkki TOUKLEY ja KÄÄNNÄ OIKEA Coral Street (toinen viimeinen katu ennen vettä)Käännä VASTAA pyöreän ajan ja jatka sillan pohjoisen sisäänkäynnin yli. * Jatka n. 3 km ja käänny oikealle mäen päälle Magenta Shores. Jatka suoraan eteenpäin pyöreä-bout ja sitten kääntyä oikealle resort monimutkainen.Family Villa on niin lähellä lomakeskusta ja rantaa, mutta tarpeeksi yksityinen rauhanomaiseen rentoutumiseen haluttaessa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kuntosali
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private!

  • Onko majoituspaikassa Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private! uima-allas?

    Kyllä, Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private! tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private!?

    Ei, Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private!?

    Lähellä majoituspaikkaa Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private! sijaitsevat nähtävyydet ovat Avalon Beach, Whale Beach, Bilgola Beach, Palm Beach, Ettalong, Magenta, Charmhaven, The Entrance.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private! on?

    Majoituspaikan Family Villa @ Magenta Shores Resort - close to beach and pools yet so private! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.