Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature (Crystal Falls, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature (Crystal Falls, Amerikan Yhdysvallat)

Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature

PERHEKORTTI LAKESIDE VENÄJÄ PRIVATE LAKE- JA ACERAGE-KALASTUS HIKING-HARJOITTAMINEN JA LUONTO PERHE, KYTKENTÄJÄRJESTELMÄ. Lue arviot. Tervetuloa koskemattomaan, yksityiseen Upper Holmes-järveen Iron Countyn keskustassa. Täydellinen paikka ympärivuotiseen toimintaan, kalastus, uinti, metsästys, karhu, peuroja, lintuja, väritretkiä. Tämä mökki on täysin mallinnettu vuonna 2013, sillä sen tavoitteena on 'Loma-Satisfaction'. Lakeside 1/2 matkustamossa on kaikki ikkunat, joissa on liukuva lasiovi patioon, jossa on piknikpöytä ja uusi kaasugrilli. Mökin järvenpuoleisella puolella on täydellinen keittiö, ruokailutila ja oleskelualue. Iso kylpyhuone ja 2 yksityistä makuuhuonetta yhdistetään. Järvi tarjoaa uida, veneilyä ja hyvää poukkausta satunnaisella bassoilla, hauki tai walleye. Tämä järvi asuu majava, näyte, kuikkalinnut, laululintujen ja lähistöllä pesivät kalju kotkat. Hirvi, karhu ja karja ovat runsaat ja hirvi vierailee joskus järvellä. Pihalla on tulipalo ja polttopuut toimitetaan hotdogs, välipaloja ja rentoutumista varten. Tämä mökki ja sen yksityinen 100 açres yksityisellä järvellä, voit kytkeä uudelleen luontoon ja nauttia pikkukaupungin mukavuudesta vain muutaman minuutin päässä. Kehotamme pitkäaikaista oleskelua ja harkitsemme hintojen alentamista yli 30 päivän ajan. Kiinteistö sijaitsee keskeisellä paikalla Länsi-U. P.ssä, joka mahdollistaa päiväretkiä kaikkiin tämän alueen luonnonkauniisiin ja historiallisiin kohteisiin. 4G-huoltopuhelu voidaan hyödyntää vaelluksella 1/2 kilometrin korkeaan bluffiin kiinteistössä. Myös tämä bluffi tarjoaa kauniit näkymät Paint River Valley ja Crystal Falls etäisyydellä. Taulun, joka sijaitsee tämän bluffin päällä, voit ottaa taukoa, nauttia lounasta ja käyttää matkapuhelinta ja tietokonetta. RR-juna kulkee pohjoispäässä päivittäin. Tämä ominaisuus on koko paketti asiakkaille, jotka haluavat yksityisyyden, mutta et voi nähdä toista henkilöä. Hytti on pois verkosta ja sähköteho on Honda, hiljainen, generaattori, jossa käynnistyskytkin matkustamossa. Sähköpalvelua tarjotaan hytin kautta ja kaasulamput ovat saatavilla myös kaikissa huoneissa. Suuret laitteet ovat powered by propaani polttoaine.Huomautus:Vaikka männympelien ja ORV: iden lähellä on suuria polkuja, nämä ajoneuvot eivät ole sallittuja itse omaisuudella.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Keittiö
  3. Mikroaaltouuni
  4. Ulkogrilli

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature

  • Onko majoituspaikassa Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature uima-allas?

    Ei, Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature?

    Ei, Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature?

    Lähellä majoituspaikkaa Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature sijaitsevat nähtävyydet ovat Ski Brule, Ford Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature on?

    Majoituspaikan Family Lakeside Lodge Private Lake And Acerage Fishing Hiking Hunting And Nature peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.