Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan (Sarzeau, Ranska)

Koko talo/asunto Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan (Sarzeau, Ranska)

Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan

Erittäin kaunis talo rauhallisella paikalla lähellä merta - persoonallinen ilmapiiri meidän tyylikkäästi remontoitu ja löydät tilava talo, jossa on neljä makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta.Iso olohuone, erillinen ruokailutila avautuu täysin varusteltu keittiö, takka ja mukavat istuimet, joten voit nauttia yhdessäoloa.Vuonna 4 makuuhuoneissa on uudet vuoteet petauspatja, jokainen huone on suunniteltu individuel. Vuonna 'makuuhuone' on myös taulutelevisio, jossa palo-tv.2 kaunista kylpyhuonetta voit nauttia lomasta aamulla jo. Extra kodinhoitohuone, jossa pesukone ja kuivaaja voi vain nähdä varaamiseen kotitehtäviä, jos haluat.Koska perhe jokainen löytää alueen Koirat ovat myös tervetulleita.Kuitenkin, kuten pari tai yksin nauttia avaruutta ja tunnelmaa.Käyttämällä Wifi (DSL 8000) pitää sinut yhteydessä.Puutarha: suuri, suljettu vanhat tammet puutarha auringonottoon, grillit, lukeminen ja rentouttava. Koko päivä löydät aurinkoinen tai varjoisa paikkoja kulmat, riippuen mielentilaan. Erittäin suosittu: suuri Fatboy riippumatossa!Jo aamulla voit nauttia aamiaisen terassilla ja nauttia näkymistä.Kiitos sijainti talo on miellyttävän hiljainen siellä, mutta siellä on myös runsaasti tilaa lasten leikkiä ja käynnissä, jotkut rantapeleistä löytyy talon.Talo sijaitsee tyypillinen Breton kylä (ei ratkaisua!), Keskellä, ja vielä erittäin hiljainen Anliegerweg. Ranta autolla / pyörällä noin 2 km päässä, niin nopeasti kuin olet SARZEAU jossa on kauppoja, markkinoita ja mukavia baareja ja ravintoloita.Palvelut Mukana: 4 polkupyörää (tilanne ei ole taattu) ovat käytettävissäsi tutustua alueelle, ajamaan leipomoon aamulla tai kiertämään rannalle.Nopea Internet-yhteys, voit käyttää IPTV ruutuun.Koska emme itse ole golfin, tässä kommentti innostunut golfari (2012):Kotisi on aivan ihanteellinen paikka golfaajille! On 8 paikkoja, pääsee alle tunnin ajomatkan, mukaan lukien 6 Sininen ryhmän, joka maksoi 55 euroa yhtenäinen. Tuomioistuinten Golf de la Bretesche '(66 euroa Missillac) ja' Golf International Barrieren La Baule '(kaksi 18-reikäistä kenttää, 80 euroa) ovat 5-tähden paikkoja ja ovat parhaita, että Ranska kannalta Golf on tarjottavanaan.Olen ollut tanskalaiselle ystävälleni pelataan neljä kertaa: kerran 'Golf de la Bretesche', sitten kahdesti 8 km kaukainen paikka 'Golf de Rhuys-Kerver' (mielenkiintoinen, ei ole helppoa kahden hyvin raskas syke-reikää), ja kerran 'Golf de Baden' Aurayssa suoraan Morbihanin (spektaakkeli luonnon upeat näkymät - haluatko tuomioistuin ei halua lähteä).

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Puhelin
  3. Keittiö
  4. Kahvinkeitin
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan

  • Onko majoituspaikassa Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan uima-allas?

    Ei, Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan?

    Kyllä, Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan?

    Lähellä majoituspaikkaa Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan sijaitsevat nähtävyydet ovat La Côte Sauvage, Petite Plage de Kervoyal, Plage de La Baule, Château de Suscinio, Les journées du vent de Penvins, Plage de Kerver, du Goh Velin, Promenade dans l'Ile-aux-Moines.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan on?

    Majoituspaikan Family House Located 3 Km From The Sea In The Gulf Of Morbihan peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.