Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018 (Vancouver, Kanada)

Koko talo/asunto Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018 (Vancouver, Kanada)

Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018

Talvi Special ... tammikuuta!Lapsiystävällinen, ihanteellinen ammattilaisille tai johdolle Valoisa ja moderni, yksinkertaisesti sisustettu perheystävällinen kaistakoti on omakotitalo, joka sijaitsee pääkiinteistön takana. Vierastalolla on oma sisäänkäynti, etelään päin oleva terassi ja etupiha. Tämä ominaisuus on täydellinen toimeenpaneva, ammattilainen tai kollegoille ja perheystävällinen parhaiten mahtuu pari, jolla on pieni lapsi.Vancouverin kaupunki on juuri alkanut panna täytäntöön vähintään 30 päivän varauksen - he ovat tehneet lainvastaiseksi kodinomistajien vuokraamasta tätä määrää pienemmällä määräyksellä. Jos tämä on sinulle hankalaa, suosittelen ottamaan yhteyttä Lyhytyn. Termi. Rentals @ jakaa ajatuksesi tästä uudesta ohjesäännöstä.Jos pystyt jatkamaan varauksesi uuteen vähintään 30 päivään, istuisin mielelläni sinut vastaan.Tila - Oleskelutila ja on avoin ulkoasu, holvikatot kaikkialla. Kattoikkunat tulvivat keittiöön luonnollisella valolla. Huoneessa on oma pesula. Wifi myös. Mahtuu helposti yksi ammattilainen, 2 aikuista tai pari lapsen kanssa. Koko tila on omistettu vieraiden käyttöön.Lanewaylla on oma sisäänkäynti, patio ja etupiha. Se on myös vain muutaman askeleen päässä erittäin suuresta puistosta, jolla on monia mukavuuksia. Fraserin ja Knightin välissä sijaitseva Sherbrooke Laneway on vain 41. eteläpuolella kävelymatkan päässä Fraser-katukaupoista. South Memorial Park, jossa tennis, rata, turve, leikkipaikka ja kentät ovat vain muutaman askeleen päässä Lanewaysta. Isännät asuvat päärakennuksessa.Olemme tyytyväisiä vuorovaikutukseen vieraidemme kanssa, mutta kunnioitamme myös heidän yksityisyyttään. Autamme mielellämme myös ohjeiden tai muun tiedon toimittamisessa tekstin tai henkilökohtaisesti pyytämänä. Kunnioittakaa ystävällisesti hiljaista tuntia klo 21.00–8.00, koska haluamme edelleen olla hyviä naapureita.Katupysäköinti on saatavilla Sherbrooke Laneway -kadun edessä. 41., 49. ja Knight-linja-autot ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä. Kanadan linja YVR / keskustaan pääsy on nopea 10-15 minuuttia 41Autolla olemme 15 minuutin päässä Richmond / YVR / Downtown / HWY99 / North Shore

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018

  • Onko majoituspaikassa Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018 uima-allas?

    Ei, Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018?

    Ei, Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018?

    Lähellä majoituspaikkaa Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018 sijaitsevat nähtävyydet ovat Vancouver International Airport, Canada Place, Vancouver Convention Centre, Port of Vancouver, Stanley Park, Waterfront Station, English Bay Beach, University of British Columbia.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018 on?

    Majoituspaikan Family Friendly, Ideal For Professional Or Executive 30 Day Min Til April 2018 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.