Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach (East Hampton, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach (East Hampton, Amerikan Yhdysvallat)

Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach

Lapsiystävällinen talo, iso lämmitetty uima-allas avoinna lokakuun puolivälissä, maisemapuutarhoja ** OTA YHTEYTTÄ OMISTAJA TÄYTETTÄVÄ KUTSIVUASTI VARAUKSEN ALOITTAMISEEN **Vuokrausrekisteri nro 18-1283Kaikki paikalliset hotellimaksut maksetaan vuokrahinnasta (mikäli mahdollista)Kaunis, ilmastoitu, ilmava, moderni, neljän makuuhuoneen talo, jossa on neljä ja puoli kylpy istuu puistomaisella aukiolla avoimella nurmikolla ja kukkapuutarhoilla. Suuri lämmitetty uima-allas, jota ympäröivät korkeat puut, jotka antavat täydellisen yksityisyyden. (Huomaa, että uima-allas avautuu huhtikuun lopulla ja sulkeutuu lokakuun puolivälissä ja lisämaksu uima-altaan lämmittimen käytöstä. Katso alempaa.)On suuri keittiö, jossa runsaasti säilytystilaa ja ruokapöytä, johon mahtuu 10. Auringonvalossa täynnä suuri huone on avoin tila, jossa on takka ja lasiset liukuovet, jotka johtavat kannelle ja tilava allasalue. Kansi on ruokapöytä ja tuolit, Weber kaasugrilli, 4 aurinkotuoleja, ulkoilu sohva ja 3 isoa sateenvarjoa varjossa. Allas on suuri ja 3ft matala pää ja 10ft syvä pää. On 2 ulkosuihkua. 4 makuuhuoneessa on modernit kylpyhuoneet ja vaatehuone ja televisio. Runsas master-sviitti johtaa suoraan kannelle ja siinä on takka ja kylpyhuone, jossa on bidee, kaksi pesuallasta ja poreallas. Toisessa makuuhuoneessa on 2 erillistä vuodetta ja vuodesohva, kolmannella makuuhuoneella on queen-vuode ja neljäs makuuhuone on 2 erillistä vuodetta ja queen-size-vuodesohva, joten talossa nukkuu 10 henkilöä. Hotellissa on myös rec-huone, jossa on pingispöytä. Ulkouima kivi terassi syöminen alue ja nurmikko, jossa riippumatot ja sävy. Lapsille on ulkona pingispöytä, koripallokori, sulkapallo, jalkapalloverkot. Kaikki tämä, ja vain 12 minuutin kävelymatkan päässä kauniista yksityisomistuksessa olevien Bay Beachin osavaltiosta, Eastfallin Hampton Westin luoteisosassa, jonka voit käyttää. Tai voit mennä Cedar Point -puistoon rauhallisilla ja lämpimillä vesillä, jotka sopivat nuorille lapsille uimaan, ja siellä on leikkipaikka lapsille sekä koripallokenttä ja lentopallokenttä. Voit ottaa mela-aluksen talolta ja tutkia lahden rannikkoa.Tai tutustua Hamptons ja kauniita paikallisia yhteisöjä East Hampton, Sag Harbor tai Montauk, vain muutaman minuutin päässä autolla.Huomaa, että altaan lämmittimen käyttö on lisämaksua vastaan. 200 dollaria ensimmäiseltä yöltä ja sitten 50 dollaria jokaiselta yöltä sen jälkeen. Voit päättää, haluatko altaan lämmittimen lähemmäksi saapumispäivää ja saldoa voi maksaa sekillä, Paypal on Zelle. Kesäkuukausina se on epätodennäköistä, että tarvitset lämmittimen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Lemmikit sallittu
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach

  • Onko majoituspaikassa Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach uima-allas?

    Kyllä, Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach?

    Kyllä, Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat East Hampton Airport, Montauk Airport, Elizabeth Field, Ocean Beach Park, Groton-New London Airport, Eagle, Clinton Crossing Premium Outlets, Francis S. Gabreski Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach on?

    Majoituspaikan Family-Friendly House, Large Heated Pool, Landscape Gardens, Near Private Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.