Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink (Fusa, Norja)

Koko talo/asunto Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink (Fusa, Norja)

Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink

Lapsiystävällinen mökki 6 vuonolle aktiiviseen lomaan. Vene, polkupyörät ja kajakki sis Asunto Bjørnefjordin tunti Bergenistä. Talo sijaitsee merenrannalla ja sillä on oma syvänmeren laituri. Et ole lähempänä vuonoa!Vene mukana 20 hevosvoiman moottorilla. Mukana myös melonta / melonta, polkupyöriä, liinavaatteet ja pyyhkeet. Valinnainen vene moottorilla voi myös vuokrata. Huoneistossa on 3 makuuhuonetta, joissa yhteensä 6 vuodetta. Nämä voidaan järjestää sekä 6 yhden hengen vuodetta että 3 parivuodetta. Huoneistossa on alkuperäistä taidetta ja luonnetta, sekoitus vanhoja ja uusia rakennuksen yksityiskohtia. Huoneistossa on myös kolme makuutilaa, joissa lapset voivat tutustua tai nukkua. Siksi, jos siinä on lapsia, se nukkuu 8, kun parvi kuuluu. Huoneistossa on katettu ulkoalue alue vuonon vieressä upealla grillauksella, ulkokalusteilla, ulkosuihkulla ja tilaa kalan kanssa työskentelemiseen. Uima- ja kalastusmahdollisuudet talon edessä. Yksityinen kattoterassi etelään integroituna huoneistoon. Kylpyhuoneessa, käytävällä, keittiössä ja olohuoneessa on lämmityskaapelit. Ilmainen WiFi ja TV. Asunnonomistaja asuu talon 1. ja 2. kerroksessa ja voi auttaa vinkkejä kalastuksessa, retkillä ja kaikilla opastettuilla kajakkimatkoilla tai veneretkellä. Asunnonomistaja puhuu useita kieliä ja voi myös auttaa talonmiespalveluissa. Ylimääräinen wc ja suihku ovat saatavilla alakerrassa. Pohjakerroksen pesutupa, jossa pesukone ja kuivausrumpu. Talo on syrjäinen päätieltä ja liikenteen melusta. Täällä voit levätä stressaavasta arjesta ja ladata akun. Paikallinen juomavesi on hyvälaatuista heti hanasta. Huoneisto on 3. kerroksessa, erillisellä sisäänkäynnillä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink

  • Onko majoituspaikassa Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink uima-allas?

    Ei, Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink?

    Kyllä, Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink?

    Lähellä majoituspaikkaa Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink sijaitsevat nähtävyydet ovat Bryggen, Bergen Airport, Flesland, Bergen Harbour, Lagunen Storsenter, Old Bergen, Brann Stadium, Bergen stasjon, Torget i Bergen.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink on?

    Majoituspaikan Family friendly cottage for 6 at the fjord for active holiday. Boat, bicycles and kayak ink peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.