Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool (Santiago Atitlán, Guatemala)

Koko talo/asunto Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool (Santiago Atitlán, Guatemala)

Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool

Hieno Home - Volcano & Lake View 10-Acre Garden Estate kanssa allas Villa Eggedal on yksi suurimmista ja ylellinen kartanot noin Lake Atitlan. Spectacular on ainoa sana kuvaamaan tätä kymmenen hehtaarin walled huvila sijaitsee lähellä rantaa kylässä Santa Cruzin la Laguna. Tämä Mayan kylässä pääsee vain veneellä, vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Panajachel ja sinun saapuvat yksityisyyteen, ylellinen, tilava mukavuutta, uskomattomat näkymät järvelle, vuorille ja tulivuoria, ja erinomaisesti hoidetut puutarhat ja perusteet. Villa Eggedal sijaitsee 150 metrin päässä järven rannasta, joka tarjoaa hiekkaranta uimiseen. Mutkainen, ylämäkeen kävelytie johtaa kiinteistön ja sitten läpi perusteita kaksi studio huoneistoa, kaksi taloa, ja omistajat yksityinen kotiin allas. (Tämä ominaisuus ei todellakaan ole sopiva liikuntarajoitteisille vuokraajille tai henkilöille, joilla vaikeuksia kävely.)Villa Eggedal omistaa eurooppalainen aristokraatti ja taiteen keräilijä, ja kaikki huoneet ovat täynnä kauniita antiikkiesineitä, maalauksia, mattoja, veistoksia, grafiikkaa, ja mayojen ja maailman tekstiilejä. Casa Wenche on kaikkein eristäytynyt ja Eggedal vuokria. Tämä kahden makuuhuoneen koti tarjoaa parhaat näkymät kartanon ja sen yksinkertainen ylellisyyttä ja idyllinen puutarha ympärillä tekevät siitä täydellisen pakopaikan. Olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat kaikki yhdessä tilava yhteinen huone johtavat ulos päin 32 neliön terassi, jossa yksi upeat näköalat järvelle. Täysin varusteltu keittiö ja runsaasti ruokailupaikka tekevät tästä ihanteellinen perheen tai ryhmän pako, ja taidetta täynnä seiniä ja tyylikäs sisustus runsaasti. Tämä hyvin varustettu talo toimenpiteet 118 neliömetriä (1270 neliömetrin) ja tarjoaa tilaa viidelle yhteensä: yksi makuuhuone, jossa parivuode ja toisessa yksi kerrossänky ja yksi yhden. Runsaasti kivi aidattuja kylpyhuone sijaitsee aivan yhteinen huone. Ulkoterassi ja grillialue kylki sisäänkäynnin taloon ja antaa jälleen mahdollisuus nauttia ympäröivään puutarhaan ja mahtavat näkymät. Pienet kuistit, puutarha istuimet, terassit, parvekkeet, ja varjoisa nurmikko alueet ovat kätkeytyneenä koko omaisuutta sokkelo käämitys puutarhan polkuja. Tämä on paratiisi lintujen ja lintuharrastajat keskuudessa yli 100 lajia bongattiin omaisuutta yksin. Papaijaa, avokadot, sitrushedelmien puita ja hyvin hoidettu kasvimaa tuoretta salaattia ja yrttejä ovat kaikki siellä poiminta lisätä ylimääräistä maku teidän auringonlaskua grilli. Henkilökunta tarjoaa taloudenhoito kahdesti viikossa, ja palveluja, kuten ruokaostokset, pesula ja lisäksi talon siivous voidaan järjestää lisämaksusta.Kaksi studio huoneistoa ja 4-makuuhuoneen koti on saatavilla myös kiinteistö, ja Villa Eggedal mahtuu yhteensä 17 henkilöä mukavasti ja yksityisesti. Avainsanat: Luxury, järvinäköala, puutarha, lintujen tarkkailu

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Pyykinpesukone
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Wi-Fi
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool

  • Onko majoituspaikassa Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool uima-allas?

    Ei, Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool?

    Kyllä, Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Toliman Vulcano, Lago de Atitlán, Casablanca, Iximché, Xetulul, Tranvía de los Altos, Xocomil.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool on?

    Majoituspaikan Exquisite Home - Volcano & Lake View On 10-acre Garden Estate With Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.