Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea (Norderney, Saksa)

Koko talo/asunto Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea (Norderney, Saksa)

Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea

Koe auringonlasku panoraamanäkymällä laiduntavien hevosten ja vastaavien kanssa. meri Nauti auringonlaskusta selkeällä panoraamanäkymällä laiduntaviin hevosiin ja merelle (etelään / länteen).Asuntoalue 'Alter Horst' sijaitsee yhdessä saaren parhaimmista paikoista. Hiljainen, lapsiystävällinen - mutta erittäin keskeinen. Mereen / keskustaan / satamaan 5-7 minuutin kävelymatka.Alukset ohitse - kuten frisia, merimiehet ja rapuleikkurit. Urheilu- ja peliharrastukset valtavalla niityllä / hevosen laitumella ja koiran niityllä suoraan talon takana eivät anna tylsyyden syntyä.Tietoja kodista: 2. Yläkerrassa 2-4 hengelle merinäköalalla, noin 50 neliömetriä,1 makuuhuone 2-3 hengelle, olo / makuuhuone m. Keittiö, kylpyhuone ja eteinen. Olohuone on kauniisti sisustettu, valoisa, moderni ja tilava. Sohva ja nojatuoli tarjoavat istuimet 4 henkilölle. Viihdettä varten on taulutelevisio, DVD-soitin, WiFi (ilmainen), pelejä ja lukuisia kirjoja nuorille ja vanhoille. Musiikkijärjestelmä saatavilla.Ruokailutila, jossa on keittiö (keraaminen liesi, astianpesukone, jääkaappi, mikroaaltouuni, vesi / muna liesi, leivänpaahdin), on varustettu valkoisella ruokapöydällä ja 4 valkoisella keinutuolilla. Syöttötuoli taaperoille saatavilla tarvittaessa.Valkoinen sivupöytä ja friisinsinisinen näyttökaappi, jotka sopivat keittiöön, tekevät kokonaiskuvasta täydellisen.Mukana on pesuaineita, astianpesukoneiden hanoja ja pesukoneiden pesuaineita.Seinävuode 2 hengelle. jossa on 2 erillistä vuodetta (0. 90 x 2.00 m molemmat) on saatavana tarvittaessa.Makuuhuone on sisustettu valkoisella parivuodetyyppisellä jousisängyllä, jossa on Tempurauflage 1. 60 x 2,00 m ja erillisessä rottisängyssä, jonka yläosa on 1,00 x 2,00 m. Tarvittaessa pinnasänky (puu). Yöpöydät lukulamppuilla. Kaikki vaatteet voidaan säilyttää hyvin suuressa, valkoisessa, säleikössä, joka on täynnä ripustimia.2 Velux-ikkunaa voidaan tummentaa kokonaan.Kylpyhuoneessa on suihku / wc, pyyhelämmitys, kosmeettinen peili ja hiustenkuivaaja. Pyyhkeitä, kylpypyyhkeitä, myös lapsille, on riittävästi (mukana).Huoneisto on varustettu laminaatilla / vinyylillä - helppo puhdistaa ja allergiaystävällinen.Sisäänkäynnin edessä on suuri, viehättävä kuisti, joka tarjoaa tilaa polkupyörille, lastenvaunuille, hiekkaleluille, kumisaapille jne.Ilmainen yksityinen Pysäköinti on myös saatavilla.Tarvittaessa voit käyttää pesukonetta ja kuivaajaa pientä maksua vastaan (pesuaine mukana)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Kahvinkeitin
Liikuntamahdollisuudet
  1. Polkupyörien vuokraus
  2. Golfkenttä
  3. Tenniskenttä
  4. Vaellusreitti
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea

  • Onko majoituspaikassa Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea uima-allas?

    Ei, Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea?

    Ei, Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea?

    Lähellä majoituspaikkaa Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea sijaitsevat nähtävyydet ovat Borkum, Borkum, Norddeich, Norddeich, Norderney, Wattwanderung Borkum, Nordsee-Aquarium Borkum, Spiekerooger Segelschule.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea on?

    Majoituspaikan Experience The Sunset With A Panoramic View Of Grazing Horses And The Like. Sea peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.