Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit (Timberlea, Kanada)

Koko talo/asunto Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit (Timberlea, Kanada)

Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit

Executive Living 15 minuutin päässä Halifax ~ Golf, avotakka Hei ja tervetuloa Lakeside Nova Scotiaan, jos olet kiinnostunut saamaan tämän talon muutaman yön viikossa tai kahdessa tai pidempään, jatka varaussuunnitelmasi kanssa ja kysy meiltä lisäalennus 10 15% enemmän hinnastasi riippuen loman kesto kiitosTalomme on vain 2 minuutin päässä Brunellon golfkentältä. Talo on mukava, sivuttain halkaistu, autotalli ja siinä on 3 makuuhuonetta, kaksi makuuhuonetta ylemmän tason makuuhuone, jossa AC-taso, ja yksi makuuhuone alemmalla tasolla ja 2 kylpyhuonetta. Yläkerrassa on mukautettu kylpyhuone, jossa on kaksinkertainen poreallas ja erillinen suihku. ** Kuukauden alennukset ** sesongin ulkopuolella tarjoamme 25%: n kuukausittain alennuksen yli 28 yön oleskeluun. Suosimme pitkäaikaisia yritysasiakkaita talvikuukausina. Talo mahtuu 6 aikuista ja lasta. Suuri mukautettu avoin konseptikeittiö viidellä laitteella. Talossa on HRV lämmöntalteenotto-ilmanvaihtojärjestelmä ja vaihtovirtapumppu. Talossa on 4 ovea yksi molemmilla puolilla, kun auki on suuri ilmavirtaAutotalli pääsee, ja kun sitä käytetään omana kuntokeskuksena, siellä on juoksumatto elliptinen kone, joka on vastavalottaja valikoima kevyitä painoja. Autotallen edessä ja talon ympärillä on paljon pysäköintipaikkoja. Koti on ympäröivä kansi, jonka alue on aivan ruokasalin ulkopuolella ruokailua varten ulkona. Lisäksi kannella on oleskelualue aivan olohuoneen ulkopuolella, johon pääsee täydellä sarjalla ranskalaisia ovia. Kannen ominaisuuksissa on takapihalla palo-kuoppa ja aivan olohuoneen vieressä toinen propaani-palokammio. Kodissa on nopea internetyhteys ja kaapeli. Takapihalla on palo-kuoppa, jota voidaan käyttää mihin tahansa yön, kunhan palokaistaa ei ole. Puu on paikan päällä paikan päällä ja se toimitetaan hintaan per pussi. Hinta per laukku kattaa vain kustannukset, jotka kuuluvat sen noutamiseen sinulle ja pitämiseksi se paikan päällä avuksesi. Olemme innostuneita ja valmiita palvelemaan ja tekemään parhaamme, niin että sinulla on upea kokemus vierailustasi Nova Scotiassa. Olimme paikalla sinua varten, jos tarvitset meitä, mutta pysymme suurimmaksi osaksi poissa tieltäsi.Talomme on erittäin keskustassa vain 10 minuutin päässä ostosmahdollisuuksista ja elokuvateattereista. Keskusta on 15 minuutin ajomatkan päässä, ja löydät 15 minuutin matkan päässä samalta kuin Peggy's Cove ja vielä 5 minuutin matkan. Oak Islandilla sijaitsevat myös samoilla alueilla, kuten Queensland Beach. Jos sinulla on pidempi oleskelu, pääset Cape Bretoniin Cabot Trail -kadulla 5 tunnin sisällä ja viettämällä pari päivää siellä tai lähtemällä Prince Edward Islandille viikonloppuna. Voit mennä päiväksi Funday-lahdelle ja tehdä koskenlaskua valvesvesillä. Voit mennä Lunenburgiin ja käydä sinisen nenän syntymäpaikassa.Joten tarvitset loma-asunnon taloa varten Halifaxiin saapumiseksi yrityskokouksiin tai vain rentoutuaksesi maan ilmapiirissä, tämä voi olla paikka sinulle, joten varaa jo tänään

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit

  • Onko majoituspaikassa Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit uima-allas?

    Ei, Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit?

    Ei, Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit?

    Lähellä majoituspaikkaa Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit sijaitsevat nähtävyydet ovat Halifax Stanfield International Airport, Halifaxin satama, Downtown Halifax, Harbourside Market, Swissair Flight 111 Memorial, Halifax Shopping Centre, Halifax Common, Public Gardens.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit on?

    Majoituspaikan Executive Living 15 Minutes From Halifax ~ Golf, Hot Tub, Open Fire Pit peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.