Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking (Saint-Malo, Ranska)

Koko talo/asunto Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking (Saint-Malo, Ranska)

Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking

Poikkeuksellinen merinäköala T2 new - Suora pääsy rannalle - Pysäköinti Huoneisto sijaitsee merenrannalla, josta on suora yhteys Minihic-rannalle, joka on yksi Saint-Malon kauneimmista rannoista. Vuonna 2017 kunnostettu nykyaikaisella sisustuksella, siihen mahtuu 2–4 henkilöä (T2 - 57 m2).Kun näkymä on 180 ° merelle, rannoille ja Pointe de la Varde -puhelimeen, eturivissä voit ihailla auringonlaskua Cézembre-saaren takana.Parkkipaikka, säilytystila (merenkulun varusteet, polkupyörät ...), kaikki on olemassa, jotta voit viettää lomasi jaloillasi vedessä.Huoneisto sijaitsee pienessä asunnossa merelle päin ja hiljainen. Pääsy Minihic Beachille, joka on yksi rannikon kauneimmista rannoista, tapahtuu suoraan asuinpaikasta ilman, että sinun on ylitettävä tiet. Asuinpaikka on suljettu ja pääsy asuntoon on turvallinen.Sinulla on varattu pysäköintitila asuinpaikassa.Huoneisto sijaitsee 1. tasolla. Se ylittää, makuuhuone on suunnattu puutarhaan, olohuone, joka on merelle päin, on korotetussa pohjakerroksessa. Asuntoon ei ole pääsyä.Majoitus koostuu suuresta olohuoneesta, jota laajentaa kalustettu loggia, josta on henkeäsalpaavat näkymät rannalle ja merelle.Keittiössä on astianpesukone, jääkaappi ja pakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, uuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, vedenkeitin ja kahvinkeitin.Olohuoneessa on erittäin mukava vuodesohva (140 * 200), nojatuoli, taulutelevisio, DVD-soitin ja Bluetooth-kaiutin. Olohuoneen laajennuksessa lodža on sisustettu nojatuoleilla ja ruokailutilalla nauttimaan poikkeuksellisesta näkymästä.Makuuhuoneessa on iso sänky (160 * 200) ja iso vaatekaappi.Kylpyhuoneessa on suihku, pesuallas, pesukone ja hiustenkuivaaja.Wc: t ovat itsenäisiä.Löydät myös suuren säilytyskaapin makuutilasta. Kaikissa huoneissa on kaksinkertaiset ikkunat ja sähköiset ikkunaluukut.Vauvatarvikkeita saatavana: kokoontaitettava sänky + mukava patja, korotusistuin, kylpy ja astiat.Huoneistossa on WiFi.Pyynnöstä tarjoamme:- arkki: 15 € / vuode- talon liinavaatteet: 10 € / hlöVesiurheilun harrastajille vain kellarissa asuville tarkoitettu autotalli, josta on suora yhteys rannalle, mahdollistaa laitteiden (surffilauta, kanootti, kitesurf, meloa ...) varastoinnin. Tämän tilan avulla voit myös varastoida polkupyöriä.Alue on erittäin hiljainen ja asuinalue. Se sijaitsee lähellä välttämättömiä kilpailuja:- 110 m lääketieteellinen talo- 450 m apteekki- 450 m leipomo- 450 m supermarketliikenneverkon- 3,5 km Intra Murosista- 2 km päässä Thermes Marinsista- 4 km päässä SNCF-rautatieasemalta- 5 km lauttaterminaalista- 15 km Dinard Pleurtuit lentokentältä- 2 bussilinjaa 200 m päässä, yksi suora Intra muros

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking

  • Onko majoituspaikassa Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking uima-allas?

    Ei, Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking?

    Ei, Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking?

    Lähellä majoituspaikkaa Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking sijaitsevat nähtävyydet ovat Abbaye du Mont St Michel, Les Remparts, Cap Fréhel, Fort La Latte, Plage du Minihic, Les rochers sculptés de Rothéneuf, Saint-Malo Railway Station, Le petit train de Saint-Malo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking on?

    Majoituspaikan Exceptional Sea View T2 New - Direct Beach Access - Parking peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.