Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place! (Brisbane, Australia)

Koko talo/asunto Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place! (Brisbane, Australia)

Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place!

Nauti ranta-alueesta ja ulkoiluaktiviteeteistä pysytessämme paikkakunnallamme! Tämä 1950-kalamökki on hienosti remontoitu nykyaikaiseen standardiin, vaikka se ei ole ylellinen paikka, se on mukava, puhdas ja modernit mukavuudet. Ottaa BBQ etupihalla katsomassa vettä on kaunis kokemus. Päämakuuhuone on tilava, jossa on queen-size-vuode, toisessa makuuhuoneessa on 2 erillistä vuodetta ja sisääntuloaulassa on vuodesohva. Olohuone on suuri avoin tila:Iso sohvaRuokapöytä 6BiljardipöytäSuuri litteä näyttö NETFLIXillaKeittiössä on kaikki olennaisetYksi kylpyhuone suihkulla.Vuodossa vieraat voivat käyttää: 2 aikuista polkupyörää1 lapsipolkupyörä1 kahden hengen meri Kajakki (2 aikuista + 1 lapsi)1 yhden merikajakan2 yksittäistä jokikayaksia. Rautatieasema on vajaan 15 minuutin kävelymatkan päässä Brisbanen CBD: stä tai Gold Coastista.Meidän talomme voit kierrellä, kävellä tai ajaa pitkin rantaa Manly ja Wynnum ja nauti Manly markkinoilla lauantaisin / sunnuntaisin.Lota-puro on myös kaunis Aussie-bushwalking -kokemus, joka alkaa Brendan pikkujalan silta Bowering Street -kadulta, alle 10 minuutin kävelymatkan päässä talomme.Oikealla Queen Victoria -ostoskallion kynnykseltä etelään on 2 tunnin melonta yhdestä suunnasta kuuluisalla Tingalpa Creek -kadulla.Siellä on 2 mukavaa leikkipaikkaa ja puistoja lapsille, joista toinen edustaa omaisuutta pikkulapsille ja pienille lapsille ja toiselle alle 10 minuutin kävelymatkan vanhemmille lapsille. Vanhojen lasten puiston vieressä on 2 kalaa ja pelimerkkejä sekä Burger-kauppoja Lota Takeaway ja Bartin paikka.Royal Queenslandin Yatch Squadron Manlyssä on 15 minuutin kävelymatka, se on Purjehdusakatemia ja tarjoaa laajan valikoiman kansallisesti tunnustettuja oppia purjehdukseen ja purjehdukseen liittyvillä kursseilla molemmissa veneissä, keelboatsissa, multihulls and boards.Moreton Bayn päiväretket lähtevät William Gunnilta Jetty Manlyiltä. Lossa matkalla juna-asemalle on koripallokenttä ja pyörä, rullalauta ja skootterin betonirinteitä. Hieman pidemmälle Lota State Schoolissa on tenniskenttä, jonka voi varata verkossa 8 dollarilla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place!

  • Onko majoituspaikassa Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place! uima-allas?

    Ei, Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place!?

    Ei, Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place!?

    Lähellä majoituspaikkaa Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place! sijaitsevat nähtävyydet ovat Teneriffe, Brisbane Airport, Roma Street Railway Station, Brisbane Convention & Exhibition Centre, Brisbane Airtrain, South Bank Parklands, Carindale, Brisbane Botanic Gardens.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place! on?

    Majoituspaikan Enjoy the waterfront and outdoor activities while staying at our place! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.