Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View (Favignana, Italia)

Koko talo/asunto Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View (Favignana, Italia)

Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View

RAKASTI PENTHOUSE merellä ja historiallisessa keskuksessa, superpanoraamaterassilla Koostuu 2 viihtyisästä huoneesta, 1 kahden hengen huoneesta ja 1 ruokailu- / ruokasalista, jossa on vuodesohva kolmannelle henkilölle, ja 1 kylpyhuoneesta. - Remontoitu marraskuussa 2017, täysin uudella kylpy / suihkulla-Valkoinen rakennus näkyy selvästi saapuessa satamaan-Erinomainen niille, joilla on veneitä, koska laituri on talon alla.- Voi mukavasti majoittua jopa 3 henkilöä.-Mahdollinen vaihtoehtoinen ratkaisu 4/6 henkilölle-Ei 20% alennusta 2. viikosta.- Sillä on etuoikeutettu sijainti turistisataman, Palazzo Florion ja Favignanan keskustassa sijaitsevan aukion välillä.- Riemailla suuri terassi (25 neliömetriä), varustettu yksinomaisella panoraamanäkymällä saaren suurelle lahdelle, turistisatamalle, Mount S. Caterinalle ja hiljattain kunnostetulle muinaiselle Tonnara Florio -kadulle. Se on upea ulkona lounaisiin ja illallisiin.- Saadaksesi käsityksen yllä olevista, katso kuvat ja video, joka on valokuvien lopussa. -Ihanteellinen niille, jotka haluavat viettää lomaa meren rannalla ja maan tarjoaman elämän.-Se on aina raikas ja tuulettaa merituulen takana.-Se on lähellä rantoja ja kiviä.-Se on varustettu TV, jääkaappi, mikroaaltouuni, puhelin ja kaikki tarvittava ruoanlaittoon ja ruokailuun.-Saatavilla ILMAINEN WIFI 'Recidence_Marina Access viikkokoodeilla. -Jotkut suositukset esitetään pesualtaan kyljessä olevassa kansiossa. Lue ja sovella niitä. kiitos- Ei ole lämmitysjärjestelmää (ei lämmitystä)-Se on lähellä rantaa ja kiviä.-Ei autoa tarvita. Saari kääntyy erittäin hyvin pyörällä tai jalka. Myös lähellä (80 metriä) on saatavana: -Bussi rantoja ja lahtia varten- Kantosiipialukset ja lautat Trapaniin, Marsalaan, Levanzoon ja Marettimoon- Mahdollisia veneretkiä saaren kiertueelle sekä Levanzoon ja Marettimoon.- Minimiperilläoloaika 3 yötä.-Saapuminen klo 15.00 jälkeen saapumispäivänä ja uloskirjautuminen ennen lähtöpäivää klo 10.00.- Loppusiivous + 75 €-Vuodevaatteiden / pyyhkeiden saatavuus + 20 € kahden hengen ja + 10 € yhden hengen-Lisätietoja voi soittaa 333-2124817 tai 06-50912919

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Silitysvälineet
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View

  • Onko majoituspaikassa Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View uima-allas?

    Ei, Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View?

    Kyllä, Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View?

    Lähellä majoituspaikkaa Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View sijaitsevat nähtävyydet ovat Spiaggia di San Vito lo Capo, Scopello, Aeroporto Vincenzo Florio, Spiagge dello Zingaro, Sciacca, Levanzo, Città vecchia di Marsala, Il Porto di Trapani.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View on?

    Majoituspaikan Enchanting Sea Front Apartment Superpanoramico With Breathtaking View peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.