Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly! (Springfield, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly! (Springfield, Amerikan Yhdysvallat)

Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly!

Lumoava 2 sänky 2 sauna, Super sijainti w / 2 auton autotalli ja - Lemmikkiystävällisiä! Lumoava Urban Charmer on ilahduttavan kutsuva Springfield-lomakoti, jossa on 2 makuuhuonetta ja 2 täyttä kylpyä. Se sijaitsee upealla alueella lähellä Chesterfield Villagea, lääketieteellistä aluetta, golfkenttiä, lukuisia ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja tarjoaa helpon pääsyn kaikkiin Springfieldsin suosikki nähtävyyksiin. Charmer mahtuu 6 vierasta, 1 queen-huone ja Master-parisviitti, jossa on kaksi täyttä sänkyä ja oma kylpyhuone! Laadukkaat liinavaatteet ja viihtyisät peitot tarjoavat varmasti äärimmäisen unen mukavuuden!Olohuoneessa on 48 tuuman taulutelevisio viihtyisän puulämmitteisen takan yläpuolella, joka sopii täydellisesti kokoontumiseen perheen ja ystävien kanssa, ja se on äskettäin päivitetty kaksinkertaisella lepotuolilla. Keittiö on varustettu kaikella, mitä tarvitset suurien illallisten valmistamiseksi, ja viereinen ruokasali on valmis rentoksi tai muodolliseksi illalliseksi, koska olemme toimittaneet sekä hienoja kiinalaisia että satunnaisia kivitavaroita omaan käyttöösi ja Keurig-kahviasema miellyttää varmasti kahvia. rakastaja!Koti on varustettu keskuslämmöllä ja ilmalla, koko talon tuuletin ja upea suljettu, ilmastoitu aurinkohuone, joka sijaitsee olohuoneen ulkopuolella, jotta voit istua ja siemailla aamukahvia tai nauttia ilta-auringonlaskusta suosikki juomaasi kanssa.Se on täysin aidattu takapihalla, joka sisältää terassin ja BBQ-alueen viihdyttäväksi ulkona ja yli kokoisen 2 auton autotalli ja runsaasti ylimääräistä pysäköintitilaa!Kodissa on myös pesukone ja kuivausrumpu, ja työpöytä tulostimella kannettavalle tietokoneellesi ja WiFi sisältyy hintaan!Olemme lemmikkieläinten lomakoti ja takapiha on täysin aidattu. Jos matkustat lemmikkisi kanssa, tarkista lemmikkivalintaruutu varauksen yhteydessä.Charmer on varustettu savun ja hiilimonoksidin ilmaisimilla. Varaa Charmer tänään ja tee seuraavasta oleskelustasi Springfieldissä lumoava!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly!

  • Onko majoituspaikassa Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly! uima-allas?

    Ei, Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly!?

    Kyllä, Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly! tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly!?

    Lähellä majoituspaikkaa Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly! sijaitsevat nähtävyydet ovat Springfield-Branson National Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly! on?

    Majoituspaikan Enchanting 2 Bed 2 Bath, Super Location W/2 Car Garage And - Pet Friendly! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.