Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available (Holden Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available (Holden Beach, Amerikan Yhdysvallat)

Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available

Eklektinen klassikko! Suuri näkymä / Pvt Access / Pets Tervetuloa! ** KESÄN PÄIVÄMÄÄRÄT ** ** VARAA NYT kesää 2020 **      Tämä 'eklektinen klassinen' rantakoti sijaitsee upealla paikalla 2. rivillä, ja yksityinen ranta on suoraan kadun toisella puolella - harvinainen yhdistelmä missä tahansa Holden Beachillä, etenkin niin lähellä rantaa ja siltaa! Sijaitsee 218 Ocean Blvd West, 1/4 kilometrin päässä Holden Beach-silta, paikalliset baarit, ravintolat, jäätelöä, pyörä / kajakki vuokraus ja ostokset ovat kaikki lyhyen kävelymatkan tai pyöräretkelle. Tarjoamme myös grillaus patio ja pieni takapiha alue lemmikkejä. Aikuisille ja lapsille tarkoitetut polkupyörät ovat saatavilla paikallisten kauppojen kanssa, ja ne ovat ihana ja rentouttava tapa nähdä saarta. 3 makuuhuoneen ja 1 kylpyhuoneen oma pieni mökki sopii erinomaisesti pariskunnille tai pienelle perheelle 4 hengelle. Kodikkaat kalusteet ja alkuperäiset knotty mäntypaneelit, kotimme on täydellinen yhdistelmä vanhoja ja uusia ja tekee sinusta tuntuu olosi kotoisaksi! Meillä on suljettu ulkosuihkualue (vain kylmä vesi) huuhtelemaan rantahiekkaa ja tilava pysäköintialue, johon mahtuu 2-3 autoa. Peitetty kuisti merinäköalalla tarjoaa täydellisen paikan nauttia aamukahvia, ilta-auringonlaskuja tai iltapäivän merituuli. Vuodesta kuistilla on kahta ihanaa valtamerta kauniita kuvia ympäri vuoden! Alkuperäisellä klassisella kielellä mäntypaneelilla ja antiikki-itämaisilla matoilla peitettyjen kovan puulattian ansiosta 'Carolina Country' tarjoaa sen matkustajille todellisen kodin ja historian tunteen. Eklektinen sisustus on yhdistelmä muistomerkkejä ja ainutlaatuisia panoksia useista perheenjäsenistä vuosien varrella. Esimerkiksi olohuoneen pöytä on käsityö äitini isoisänsä L. T. mukaan.Leaky 'Davis, alkuperäisestä alusten pyörästä kerättiin suoraan toisen maailmansodan Liberty Ship, pois Wrightsville Beach. Sen lisäksi, että hän on päällikön käsityöläinen, hän on edelleen legenda Gulf Streamin louhinnassa. Suurin osa roikkuvista taideteoksista on joko tämän taiteellisen perheen jäsenen omistuksessa tai sen tekemässä. Tämä on 'vanha koulu' rantaan persoonatietoinen. Koska se on ajanut monia myrskyjä vuosien varrella, 'Carolina Country' on loistava esimerkki ihmeellisten ihmisten elämästä ja energiasta, jotka ovat sen nimenneet kotiin. Tule rentoutumaan ja rentoutumaan ja kokeilemaan Holden Beachin tapaa, jolla se oli tarkoitus nauttia.Avainsanat: Rantahotelli, mökki, loma, ranta, perhe, lemmikkiystävällinen, lapset, viime hetken loma

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available

  • Onko majoituspaikassa Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available uima-allas?

    Ei, Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available?

    Kyllä, Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available?

    Lähellä majoituspaikkaa Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available sijaitsevat nähtävyydet ovat East Coast VW NMB Thriatlon, Annual City Wide Cleanup, Cruise to the Coast Classic Car Show, 31st Annual Easter Egg Hunt, Diva 1/2 Marathon Race, SC HOG Rally, North Myrtle Beach, Barefoot Landing.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available on?

    Majoituspaikan Eclectic Classic! Great View/pvt Access/pets Welcome! Summer Dates Available peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.