Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina (Friedrichshafen, Saksa)

Koko talo/asunto Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina (Friedrichshafen, Saksa)

Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina

Unelmanäkymä suoraan Bodenjärvelle kaupungin keskustassa, välittömässä läheisyydessä järven rannalla Asunto huvivenesatamassa Friedrichshafen-------------------------------------------------- ----------Valoisa ja aurinkoinen loma- ja näyttelyhuoneisto aivan Bodenjärven rannalla.Kaupungin sijainti ja lähellä järveä, avoin näkymä Bodenjärvelle ja Sveitsin Alpeille.3 huonetta 65 neliömetriä 2 hengelle.Anna itsesi inspiraatiota henkeäsalpaavista järvelle ja vuorille. Voit odottaa korkeaa mukavuutta erittäin kätevällä paikalla.Rakastamme tekemämme työtä ja pyrimme parantamaan jatkuvasti asiakkaidemme palvelua ja mukavuutta!+ Täysin uudet kalusteet oleskelutilassa vuonna 2017.+ Ruokasalin uudelleensuunnittelu keväällä 2018.+ Upouusi suunnittelussa 2018: Täysin uusi kylpyhuone suihkulla, jota odotetaan noin. Kesäkuu 2018!Olipa loma tai liikematka, nauti ajasta erityisen tyylikkäästi sisustetussa huoneistossa, jossa on mukavat kalusteet. Et menetä mitään.Ihanteellinen myös Friedrichshafen-messuille.Ota vain näyttelybussit suoraan näyttelykeskukseen.Voit odottaa myös vähän huomiota, jotta voit tuntea olosi mukavaksi heti saapumisesi jälkeen. Suoraan kotipaikastasi voit saada ensimmäisen kuvan Bodenjärvestä näköalalla Pfänderille ja Alpeille. Tai entä lasillinen Bodenjärven viiniä? Vain muutama askel ja kävelet pitkin Bodenjärven rantaa lukuisten baarien ja ravintoloiden kanssa. Pääset vanhaan kaupunkiin kauppoineen ja ravintoloineen muutamassa minuutissa. Nauti tuoreista Bodenjärven erikoisuuksista viikoittain ja gourmet-markkinoilla tai yhdessä monista ravintoloista.Satama-asemalla (n. 10 minuuttia jalka) voit seurata saapuvia ja lähteviä aluksia. Ehkä menet katamaraanimatkalle Constanceen. Laivat ja lautat vievät teidät Bodenjärven ja Reinin kauneimpiin kohteisiin sekä Itävaltaan ja Sveitsiin.Hyödynnä kaupungin kulttuuritarjontaa, aivan lähellä sinua Graf-Zeppelinhausissa, linnakirkossa tai suoraan Bodenjärven rannalla.Vesiurheilun ystäville ja niille, jotka haluavat tulla yhdeksi, löytyy täysi valikoima purjehdusta, surffausta, melontaa, moottoriveneilyä sekä vesihiihtoa ja sukellusmahdollisuuksia järven ympärillä. Jos sinulla ei ole omaa venettä (mukanasi), löydät vuokralaisten osoitteet tai mahdollisuuden purjehtia. Ja jos haluat oppia uuden harrastukseni tai syventää oppimiasi, voit valita purjehdus- tai surffauskoulusi täältä.Vai haluatko mennä ilmaan? Lempeä hover antaa kevyyden tunteen ja ainutlaatuiset näkökulmat tekevät Zeppelin-lennonverraton kokemus, ainutlaatuinen Euroopassa. Vaikka saavutkin ilman autoa, se on vain 2-3 minuutin kävelymatkan päässä päärautatieasemalta asuntoomme.Nauti lomastasi vain upealla paikalla, josta on upeat näkymät järvelle ja vuorille, aivan Bodenjärven rannallaOdotamme innolla tapaamistamme.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Hissi
  3. Pysäköinti
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina

  • Onko majoituspaikassa Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina uima-allas?

    Ei, Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina?

    Ei, Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina?

    Lähellä majoituspaikkaa Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina sijaitsevat nähtävyydet ovat Insel Mainau, Uferpromenade, Zeppelin Museum, Ravensburger Christkindlesmarkt, Insel, Säntis-Schwebebahn, Mellau, Bahnhof Friedrichshafen Stadt.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina on?

    Majoituspaikan Dream View Directly On Lake Constance In The City Center With Immediate Proximity To The Lake At The Marina peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.