Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Dream Cottage- W/ Beach & Canal Access - Bring Your Boat, Bring Your Family (Long Point, Kanada)

Koko talo/asunto Dream Cottage- W/ Beach & Canal Access - Bring Your Boat, Bring Your Family (Long Point, Kanada)

Dream Cottage- W/ Beach & Canal Access - Bring Your Boat, Bring Your Family

Unelmamökki - pääsy rannalle ja kanavalle - tuo veneesi -4 kausi, räätälöity, kalliimpi, A-runkoinen mökki-Kanava pääsy / kanava - tuo veneesi (hissi omistajien veneelle, telakointi saatavana)- vain lyhyen kävelymatkan suojaisella rannalla Erie-järvellä-Pysäköinti-30 jalkakansi-hyvin varusteltu keittiö-ruokasalusta kuudelle (plus 4 saarella)-2 puulämmitteistä kahdessa kerroksessa - toimii päälämmönä, jokaisessa makuuhuoneessa on oma lämmitin sekä kylpyhuoneet ja ruokailutila / keittiö .. päälämmönä toimivien tulipalojen lisäksi.Avaruustilava, avoin konsepti, mäntypäällysteet ja 2 takkapaikkaa.Muita huomioitavia asioitaMaakunta kymenee tietä koko talvenroskien nouto tapahtuu maanantaiaamuna noin klo seitsemänmeillä on noin 6-10 muoviset leirituolia, joita voidaan käyttää, mutta joita ei pidä viedä kiinteistöltätakapihalla on palo kuoppasiellä on laituri, johon voit sitoa veneesi. Uskon, että veneet, joiden korkeus on vähintään 24 jalkaa, on sidottu sinne.siellä on bbq propaanilla ainakin muutamaan käyttöön, mutta jos olet siellä vähintään viikon ajan, saatat haluta oman varmuuskopion.Huomaa * neljäs makuuhuone on parvi-alue, joka on sijoitettu taaksepäin yhdestä kahdesta olohuoneesta, mutta ei ole suljettu huone, sen avoin konsepti parvella.bunky ilmakiekko autotalli (voi olla saatavana pyynnöstä)Prime-ajan hinnatHeinäkuu ja elokuu (pois lukien pitkät viikonloput)Viikoittain (7 päivää): 1785 dollariaSesongin ulkopuolella, talvella, keväällä ja syksyllä hinnatToukokuu & kesäkuu sekä syyskuun ja lokakuun puoliväli (pois lukien pitkät viikonloput)Viikonloput (lauantai + sunnuntai): 685 dollariaViikoittain (7 päivää): 1655 dollariaVaraa nyt! Rajoitettu saatavuusTällä varauksella on tiukka peruutuskäytäntö - palautukset maksetaan 60 päivää ennen saapumista.100% hyvitystä maksetaan matkustajille, jotka peruutetaan vähintään 60 päivää ennen sisäänkirjautumista. Palautuksia ei makseta matkustajille, jotka peruuttaa vähemmän kuin 60 päivää ennen sisäänkirjautumista. CanadaStays -varausmaksut palautetaan, jos peruutat 48 tunnin sisällä varauspyynnön esittämisestä.Talomme säännöt: Ensisijaisen vuokralaisen on oltava vähintään 25-vuotias, tupakointi kielletty, ei juhlia eikä tapahtumia, ei lemmikkejä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys
  3. Ilmastointi
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Dream Cottage- W/ Beach & Canal Access - Bring Your Boat, Bring Your Family

  • Onko majoituspaikassa Dream Cottage- W/ Beach & Canal Access - Bring Your Boat, Bring Your Family uima-allas?

    Ei, Dream Cottage- W/ Beach & Canal Access - Bring Your Boat, Bring Your Family ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Dream Cottage- W/ Beach & Canal Access - Bring Your Boat, Bring Your Family?

    Ei, Dream Cottage- W/ Beach & Canal Access - Bring Your Boat, Bring Your Family ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Dream Cottage- W/ Beach & Canal Access - Bring Your Boat, Bring Your Family pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Dream Cottage- W/ Beach & Canal Access - Bring Your Boat, Bring Your Family tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Dream Cottage- W/ Beach & Canal Access - Bring Your Boat, Bring Your Family on?

    Majoituspaikan Dream Cottage- W/ Beach & Canal Access - Bring Your Boat, Bring Your Family peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.