Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Dramatic Cliff Top Location! (Crackington Haven, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Dramatic Cliff Top Location! (Crackington Haven, Iso-Britannia)

Dramatic Cliff Top Location!

Dramaattinen kallion päällä paikalla! Tämä perinteinen mökki naapurissa ikonin laella kirkko St Gennys (älä huoli ei kellopeli!) tarjoaa oikea mökkeily Cornwallissa. Mikään ei voi täysin verrata pysyä niin lähellä rannikon polku (5 minuutin kävelymatkan päässä mökistä) mahtavat näkymät entistäkin näyttäviä jonka korkeus kallioita tässä osassa Cornwall. Myös vaellusreitti vain metrin päässä mökistä, joka vie sinut kaunis 15 minuutin kävelymatka alas rannalle Crackington Haven. Jos haluat ajaa rantaan, se kestää vain viisi minuuttia. Omistaja, joka asuu lähellä, järjestää luonnonsuojelualueen kävelyä dramaattisen National Trust rannikon ympärillä mökki.Tämä kevyt, ilmakehän mökissä on pieni puutarha jossa nurmikkoa takana on näköala merelle ja karu, koskematon kallioita Widemouth Bay. Sisällä on kaunis avoin olohuone / keittiö perinteinen liuskekivi lattia, puiset katto, iso matto, kaunis 3 sohvakalusto ja avotulella. Tammen portaikko johtaa jopa tilava lasku, joka on panoraamanäkymät naapurimaiden viljelysmaata. Molemmissa makuuhuoneissa on upeat näkymät.majoitusPohjakerros: avokeittiö / ruokailutila olohuone / keittiötila.Ensimmäinen kerros: Kahden hengen huone, kahden hengen huone ja kylpyhuone kylpyammeella ja suihkulla kylpyammeella. Huomaa, koska kaltevuus kattoon, jos olet yli 6ft sinun täytyy joutua pulahtaa hieman suihkussa.Ulkonäkö: Pieni patio eteen piknik penkki ja pöytä ja kaksi tuolia. Myös suljettu puutarha takana, johon kaksi mukavaa tuolia voidaan toimittaa pyynnöstä.Palvelut ja palvelutLämmitys on kautta kaasu keskuslämmitys ja avotakka. Keittiössä on sähköuuni ja liesi, vedenkeitin, leivänpaahdin, jääkaappi ja erillinen pakastin, mikroaaltouuni ja pesukone / kuivausrumpu. Olohuoneessa on Smart TV & DVD-soitin. WiFi on saatavilla omaisuutta. Siellä on silitysrauta ja -lauta.sekalainenSähkö, lämmitys ja liinavaatteet ovat kaikki mukana, mutta sinun on annettava omat pyyhkeet. Pysäköintipaikkoja on enintään 2 ajoneuvoa. Tiukasti vain 1 hyvin käyttäytyvä koira yli 2-vuotiaana (NO PUPPIES) on sallittu pienellä lisäkustannuksella & punta, 30 viikossa, vaikka muista, että et voi jättää koiria ilman valvontaa mökki yksin. Valitettavasti tupakointi on sallittu. On pinnasänky ja syöttötuoli käytettävissä.Yleiset varaustiedotSaapuminen / lähtö on yleensä lauantai.Shortbreaks ovat käytettävissä hiljaisempia aikoja.& Pound; 100 ennen luvan luotto- tai maksukortin vakuus vaaditaan.Alennukset käytettävissä parit pysyä 7 yötä ulkopuolella sesongin, käyttäen yksi huone vain.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Dramatic Cliff Top Location!

  • Onko majoituspaikassa Dramatic Cliff Top Location! uima-allas?

    Ei, Dramatic Cliff Top Location! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Dramatic Cliff Top Location!?

    Kyllä, Dramatic Cliff Top Location! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Dramatic Cliff Top Location! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Dramatic Cliff Top Location! tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Dramatic Cliff Top Location!?

    Lähellä majoituspaikkaa Dramatic Cliff Top Location! sijaitsevat nähtävyydet ovat Padstow Harbour, Newquay Cornwall Airport, The Eden Project, Lusty Glaze, Tintagel Castle, Milky Way Adventure Park, Lanhydrock, Cotehele.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Dramatic Cliff Top Location! on?

    Majoituspaikan Dramatic Cliff Top Location! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.