Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities! (Houston, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities! (Houston, Amerikan Yhdysvallat)

Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities!

Downtown Cottage | Pysäköinti paikan päällä | Perheystävällinen Tonnia Ekstrat! Cottage 313 (rakennettu vuonna 1930) on viehättävä, viktoriaaninen mökki sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Downtown Houston, George R. Brown Center, Minute Maid Park ja Dynamo Stadium. Tarjoamme laajemman valikoiman mukavuuksia, joten asiakkailla on kaikki kodin mukavuudet. mukaan lukien vauvat ja lapset! Kotona on upea vintage- ja modernin aksenttiyhdistelmä, joka tekee siitä ainutlaatuisen alueen muille paikoille. Vieraat voivat kävellä kauniiseen kaupunkipuistoon, Esplanadiin navigointiin ja erinomaisiin Tex-Mex-ravintoloihin! Talo on myös vain lyhyt ohjaamo, bussi- tai pyöräretki monista kuuluisista Houstonin keskustasta! Mökki 313 on loistava paikka viettää aikaa Houstonissa liiketoimintaa tai lomaa varten. Kun 1200 neliömetriä sisätilaa ja lähes 6000 neliömetriä ulkouima-aluetta, kiinteistö antaa sinulle runsaasti tilaa rentoutua ja rentoutua. Talo on rakkaasti säilynyt vuosien varrella, ja se sijaitsee rauhallisella kadulla vain muutaman askeleen päässä keskustasta. Se on 12 jalka katot, alkuperäinen ovi transoms, alkuperäinen puulattiat, rakennettu armoires, marmori työtasot, ruostumaton laitteet, iso clawfoot kylpyamme, koriste puuta leikata, tonnia auringonvaloa, ja paljon charmia! Kotimme sisältää seuraavat mukavuudet vieraille: 1 queen-vuode, 1 täysi vuode, 1 twin-futon-vuode, 1 täyspitkä sohva, 2 rakkausistuinta, 1 täysikokoinen ilmapatja, herätyskellot puhelimen latausasemilla kaikissa makuuhuoneissa, pesukone ja kuivaaja , kaikki vuodevaatteet (kylpy, keittiö ja makuuhuone) ovat maksuttomia, silitysrauta ja -lauta, turvaturva arvoesineille, ripustimet kaikissa kaapissa. Lapsille matkustaville meillä on syöttötuoli, pakkaus-n-play (liinavaatteet), lasten ruokalajit, ruoanlaitto-ruokailupaikka, koulutuksen potta ja lasten kylpyamme. Kirjastomme sisältää aikakauslehtiä, kirjoja, lautapelejä kaikenikäisille, arvoituksia ja värityskirjoja. Theres lelu laatikko lapsille olohuoneessa, ilmainen wi-fi, Dish Network TV, langaton tulostin (tulostaa / kopioi / skannaus) myös liikematkustajille. Täysin varustetussa keittiössä on kaikki ruoanlaittoon liittyvät perusteet; kuten kahvi ja tee, mausteet, lautaset, kattilat, kattilat ja astiat, astianpesukone, kaasuliesi, tuuletushuppu ja jääkaappi. On keskeinen / c ja lämpö, turvatarkastus takakuistilla faneilla, söpö eteinen keinu ja keinutuoli, täysin aidattu ja aidattu piha, turvallinen katettu pysäköinti 1 autolle ja tilaa vielä 2 autolle ajotieltä. On lockbox pääsy omaisuutta, niin joustava check in ja check out on saatavilla. Hinnoittelu sisältää pääsyn kaikkiin näihin erinomaisiin palveluihin! Toivomme, että päätät pysyä kanssamme Houstonissa! Et tunne olevasi suurkaupungissa ollessasi täällä!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities!

  • Onko majoituspaikassa Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities! uima-allas?

    Ei, Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities!?

    Ei, Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities!?

    Lähellä majoituspaikkaa Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities! sijaitsevat nähtävyydet ovat NRG Stadium, George Bushin lentokenttä, George R Brown Convention Center, NASA Johnson Space Center, First United Methodist Church, Market Square, Theater District, Houston Zoo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities! on?

    Majoituspaikan Downtown Cottage Business Or Vacation Tons Of Amenities! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.