Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub (Shaver Lake, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub (Shaver Lake, Amerikan Yhdysvallat)

Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub

Koiraystävällinen huoneisto w / puulämmitteinen takka, kansi, jaettu uima-allas ja poreallas Shaver Haven CondominiumKalenterimme päivitetään reaaliaikaisesti ja meidän yöpymiset näytetään tarkasti. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja napsauta 'Varaa nyt!'Ota tauko tavallisesta ja viettää seuraava loma tässä viihtyisässä huoneistossa upeassa Shaver Lake -alueella. Enintään neljä vierasta voi nauttia tämän koiran ystävällisen kodin takka ja viihtyisästä asuintilasta.Sinut sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä kaikesta Shaver Lake -mahdollisuudesta, veneilystä uimiseen järven rannalle. Nälkäinen päivän jälkeen vedessä? Löydät ruokailua kaupungissa noin kilometrin päässä, sekä päivittäistavarakaupan vaihtoehtoja, jos haluat mieluummin aterian huoneiston täydellisessä keittiössä. Jos talviurheilu on mitä olet jälkeen, tee helppo päiväretki Kiinan Peakin laskettelurinteille, noin 20 kilometrin päässä ovestasi. Sinulla on myös yhteinen uima-allas ja poreallas.Vietä viileitä kesäiltoja, jotka grillautuvat kannelle, tai vetäytyä sisäpuolelle, jos haluat tulipalon mukavuuden, jos se tulee liian kylmäksi. Voit vapaasti tuoda koiran loman aikana pieneen yöpymiseen.Täydellinen keittiö on varustettu kaikella tarvittavalla ruokailuun, mukaan lukien astianpesukone, joka on helppo puhdistaa. Pidä miehistö viihdyttyneenä kodin kahdella kaapelitelevisiolla, DVD-soittimella ja ilmainen WiFi - elokuva-ilta voi olla juuri sitä mitä tarvitset päivän tai vaelluksen jälkeen.Olitpa täällä pariskuntien viikonloppuna tai kaveriryhmän pakopaikkana, tämä Shaver Lake -huoneisto on varmasti osuma. Varaa tänään!* Huomaa, että kaikkien asiakkaiden on oltava vähintään 25-vuotiaita, ellei vanhempien tai laillisten huoltajien mukana ole.* Kaikki samana päivänä tehdyt varaukset on tehtävä paikallisen toimipisteen kautta kello 8.30–5.00 PST. Ota samaan aikaan varauksia Vacasasta.Sinun on otettava meihin yhteyttä, jos haluat lisätä varauksen useampaan kuin yhteen koiraan. 20 dollaria per koira, per yö. Jos lemmikkieläimet ovat sallittuja, ensimmäisen koiran maksu sisällytetään lueteltuun kokonaiskustannukseen.Pysäköinti Huomautuksia: Pysäköinti on ensimmäistä kertaa palvella. Yksi kohta on yksi kohta. Ei pysäköintitilaa kadulla talvikuukausina lumenpoiston vuoksi. Ei virkistysajoneuvoja tai leirintäaluetta telakoilla ja ajotieltä. Vene & Trailer Pysäköinti: Sallittu vain West Village & East Villagessa. Suosittelemme kaikille vieraille käyttämään Sierran venesatamaa märkä- ja / tai perävaunupysäköintiin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub

  • Onko majoituspaikassa Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub uima-allas?

    Kyllä, Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub?

    Kyllä, Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub?

    Lähellä majoituspaikkaa Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub sijaitsevat nähtävyydet ovat China Peak, Blackbeard's Family Fun Center.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub on?

    Majoituspaikan Dog-Friendly Condo W/ Wood-Burning Fireplace, Deck, Shared Pool, & Hot Tub peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.