Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views… (Caherdaniel, Irlanti)

Koko talo/asunto Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views… (Caherdaniel, Irlanti)

Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views…

Omakotitaloinen kivirakenteinen mökki, korkea sijainti ja upeat näköalat etelään ... Omakotitaloinen kivirakenteinen mökki, korkea sijainti ja upeat näkymät etelään. Sijaitsee rauhallisella maantiellä noin 1/3 meripeninkulman päässä Caherdaniel kylästä pubi, kauppoja ja ravintoloita. Derrynane National Park ja hiekkaranta noin 2 mailia. Purjelautailua, poniurheilua ja sukellusta lähistöllä. Kaksi 18-reikäistä golfkenttää Waterville (8 mailia). Erinomainen syvänmeren, järven ja joen kalastus paikkakunnalla. Veneen kiinnitys käytettävissä omistajan kanssa. Erittäin luonnonkaunis alue, joka sopii kävelyyn tai retkeilyyn. Patio, jossa on puutarhakalusteet ja grilli.Sisustus: Kalustettu ja varustettu keittiö / ruokailutila / olohuone kaasuhella ja sähköuuni ja puuhella, kodinhoitohuone, jossa pesukone ja kuivausrumpu sekä erillinen W. C. Kolme makuuhuonetta, yksi (grd flr), jossa kaksinkertainen ja oma suihku ja W. C. ja portaat yhdelle, jossa parivuode ja toisessa kaksi erillistä sänkyä. Kylpyhuone, jossa on erillinen suihku ja wc. Öljy ja kiinteä polttoaine keskitetty lämmitys. Ilmaista ilmaa TV / DVD. CD / radio. Peitot. Astianpesukone. Jääkaappipakastin. Mikroaaltouuni. Korkea tuoli. Hiustenkuivaaja. Tupakointi kielletty. Ei lemmikkejä. Huomautus: Joissakin pyyhkeissä, mutta suosittelemme ottamaan omasi. Ekstrat: Lisävarusteita voidaan ladata käyttötarkoituksen mukaan tai tarvittaessa, nämä ovat: Öljy, sähkö.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Koko talo/asunto

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views…

  • Onko majoituspaikassa Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views… uima-allas?

    Ei, Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views… ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views…?

    Ei, Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views… ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views… pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views… ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views…?

    Lähellä majoituspaikkaa Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views… sijaitsevat nähtävyydet ovat Killarneyn kansallispuisto, Skellig Michael, Derrynane House, Ring of Beara, Rossbeigh Beach, Dunbeg Promontory Fort, Dingle Harbour, Slea Head Drive.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views… on?

    Majoituspaikan Detached Stone Faced Cottage, On Elevated Position And Enjoying Fine Southerly Views… peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.