Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena (Orvieto, Italia)

Koko talo/asunto Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena (Orvieto, Italia)

Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena

Omakotitalo, jossa on oma uima-allas ja panoraamanäköala Orvieton kaupunkiin. Talo sijaitsee 3,5 kilometrin päässä tunnetusta kaupungin Orvieto mäkisellä ja rauhallisella paikalla, järven Bolsena on 25 km kaukana. Vuodesta omaisuutta sinulla panoraama näky ja kaupunki itse (kaunis auringonlaskun ja yöllä) ja historiallisessa keskustassa Orvieto. Sijainti mahdollistaa tavoittaa nopeasti kuuluisin kulttuuri- ja naturalistinen kaunottaret Umbrian Rooma ja Pohjois Lazio, Etelä Toscana (Siena, Arezzo, Montepulciano). Vuodesta huvila, noin 15 minuutin ajomatkan, olet moottoritiellä Rooma-Firenze. Rautatieasemalle Orvieto Scalo on 5 km kaukana, matka-aika on 1 tunti Rooma ja 2 tuntia Firenze. Lähin bussipysäkki on 2 kilometrin päässä omaisuutta. Villa sopii max 6 henkilöä.  Terassilla lähellä talo on varustettu huvimaja, pöytä ja tuolit. Joten se on mahdollista syödä ulkona ja nauttia samalla panoraamanäkymät Orvieto. Hotellissa on oma puutarha ja uima-allas yksinomaiseen käyttöön vuokralainen. Allas on 6x12 metriä syvyys 150cm, siellä on myös pieni uima-allas sopii pikkulapsille (syvyys noin 50 cm). Pieni rakennus lähellä allas voidaan käyttää pukuhuone ja se on myös wc, 3 rengas liesi ja jääkaappi juomille. On gezebo pöytä ja tuolit, jos haluat syödä lähellä uima-allas. Lähimmät kaupat (supermarket, leipomo, lihakauppa, apteekki ja joitakin muita kauppoja) sijaitsee Sferracavallo (2,5 km päässä hotellista). On olemassa erilaisia ​​ravintoloita 4/6 kilometrin päässä talosta.120 m²: olo / ruokailuhuone, liesitaso, kahden hengen huone, kylpyhuone (suihku) makuuhuone, kahden hengen huone, kahden hengen makuuhuone, kylpyhuone (kylpyamme).Ulkotilat:Pysäköintipaikka (2 kpl)Puutarhatuolit, aurinkotuoleja ja aurinkovarjojaTerassi, jossa on huvimaja, pöytä ja tuolitGrilli & kivi uuniPieni keittiö, wc, pöydät ja tuolit altaan vieressäUima-allas (12m x 6m syvyys: min / max 1,50m) + lastenallas. Avoinna toukokuun lopusta syyskuuhun.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena

  • Onko majoituspaikassa Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena uima-allas?

    Kyllä, Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena?

    Kyllä, Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena?

    Lähellä majoituspaikkaa Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena sijaitsevat nähtävyydet ovat Civita di Bagnoregio, Cascate del Mulino, Stazione Ferroviaria Perugia Fontivegge, Terme dei Papi, Centro di Perugia, Penna in Teverina, Monte Amiata, Santuario della Madonna di San Biagio.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena on?

    Majoituspaikan Detached House With Private Pool 3km From Orvieto, 25km From Lake Bolsena peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.