Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al (Westerbork, Hollanti)

Koko talo/asunto Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al (Westerbork, Hollanti)

Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al

Omakotitalot, jotka sijaitsevat vesialtaassa Het Timmerhold Eri maakodit ovat levinneet puistoon. Voit valita monista vaihtoehdoista: 4 hengen mökkejä (3 *** NL-9431-17), jotka sijaitsevat lähellä vettä, joissa makuuhuone ja kylpyhuone pohjakerroksessa, tai 4 **** -vaihtoehto (NL- 9431-18), ylellinen ja erillinen vesi lähellä saunaa ja yleensä makuuhuone ja kylpyhuone pohjakerroksessa ja yleensä solarium). On 6 hengen mökkejä (3 *** NL-9431-19), omakotitalo ja paritalo, lähellä vettä, makuuhuone ja kylpyhuone pohjakerroksessa tai 4 **** -versio (NL-9431-20 ), ylellinen ja omakotitalo lähellä vettä, makuuhuone ja kylpyhuone pohjakerroksessa.). Mökkejä on 8 hengelle (3 *** NL-9431-21), jotka sijaitsevat lähellä vettä. Huoneistossa on makuuhuone ja kylpyhuone pohjakerroksessa tai 4 **** -vaihtoehto (NL-9431-22), ylellinen ja erillinen lähellä vettä, jossa on sauna ja kattoikkuna ja jotkut pesukoneella ja / tai kuivausrummulla). Myös 5 ***** ylellinen 4-henk. (NL-9431-29), 6-pers. (NL-9431-28) ja 8-pers. variantti (NL-9431-23), jossa on sauna ja poreallas, makuuhuone ja kylpyhuone pohjakerroksessa, solarium, koristeellinen takka ja langaton internetyhteys. 12 hengen maalaistalo (NL-9431-24) koostuu 2 vierekkäisestä 3 *** 6-pers. variantteja. Joten käytät kahta täysin kalustettua keittiötä. Ne ovat kävelymatkan päässä keskusrakennuksesta, eivätkä ne ole suoraan vedessä. Lopuksi on studio 2 hengelle. (NL-9431-25). Nämä ovat yksinkertaisia, vierekkäisiä bungaloweja, jotka sijaitsevat puoliympyrässä. Ne ovat yksinkertaisesti kalustettuja ja sopivat edulliseen budjettiin / tutustumaan Drenthe-lomaan. Kaikissa taloissa on puutarha, jossa on terassi ja puutarhakalusteet.Asunto: Alakerta: (eteinen), olohuone (TV, koristeellinen takka), avokeittiö (yhdistelmä mikroaaltouuni, astianpesukone), makuuhuone (parisänky tai 2 erillistä vuodetta), kylpyhuone (amme, suihku, pesuallas) ) 1. kerroksessa: makuuhuone (parisänky tai 2 erillistä vuodetta), makuuhuone (parisänky tai 2 erillistä vuodetta), kylpyhuone (suihku, pesuallas), lasku, rentoutumisalue (solarium, sauna) , terassi, puutarha, puutarhakalusteetNämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan päällä. Ne eivät sisälly vuokraan.Tallettaa; 150 € palautetaan 14 päivän kuluttua lähdön jälkeenLoppusiivous; 60 €Lemmikkieläimet; Max. 2; € 4,50 / lemmikki / yö (Lemmikkieläinten lupaa on pyydettävä asiakaskeskuksen kautta)Petivaatteet; € 7 p. s./PysyäTourist vero; € 1,30 / henkilö / yö (merkintä)Palvelumaksut; € 0,40 / henkilö / yöValinnaiset palvelut, joita voit järjestää paikan päällä:Kylpypyyhkeet; Vuokra, € 4 s. s./PysyäKeittiöpyyhkeet; Vuokra, 4 € per Staywifi; VapaaCot; € 7 / oleskeluSyöttötuoli; �� 7 / oleskeluLiinavaatteet; Saapuneiden vuoteiden hinnat € 3 s. s.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Lemmikit sallittu
  2. Savuttomia huoneita
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al

  • Onko majoituspaikassa Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al uima-allas?

    Ei, Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al?

    Kyllä, Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al?

    Lähellä majoituspaikkaa Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al sijaitsevat nähtävyydet ovat Groningen Airport Eelde, Groninger Museum, Abe Lenstra Stadion, Aa kerk, Martinikerk, Drents Museum, Emmen Zoo, Stieltjeskanaal.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al on?

    Majoituspaikan Detached Country Houses With Living And Bedroom On The Ground Floor, Located On The Water-Rich Property Het Timmerhold, With Various Facilities For Al peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.