Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards (Couches, Ranska)

Koko talo/asunto Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards (Couches, Ranska)

Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards

Omakotitalo beamed Farmhouse rauhallisessa ympäristössä Burgundin viinitarhojen keskellä Noizeretin rinteessä on 12 taloa - puolet on perinteisten sekoittuneiden paikallisten keskuudessa, toiset ovat loma-asuntoja - Sveitsin, Ranskan, Pariisin, Englannin - kuvasta viehättävän sijainnin. Elämän vauhtia sanelee traktorin nopeus. Omaisuus on maaseudun umpikujan lopussa - ei ole läpi liikennettä. Rauhallisuus on avainsana ja lähialue on erityisen panoraama. Toisen kodin standardit on sisustettu erityistä huomiota itsepalveluperiaatteisiin. Ulkopuolella kiinteistö tarjoaa mahdollisuuden yksityiseen rentoutumiseen kauniissa ympäristössä.Ranskan vallankumouksen aikaan rakennetussa maalaistalossa on jättiläinen kivi takka, joka on veistetty. Puulämmitteinen YUTUL-uuni antaa lämpimän hehkun huoneeseen keväällä ja syksyllä Talossa on ilmainen WIFI, kun taas upea beamed olohuone on varustettu WIFI-levyllä, laaja CD- ja DVD-kokoelma, ranskalainen tv, suuri kirjasto ja lankapuhelin saapuville / lähteville puheluille.Keittiössä on kaasuliesi, sähköuuni, mikroaaltouuni ja useimmat muut kodinkoneet ja -välineet.Huoneistossa on kaksi kahden hengen makuuhuonetta (yksi yhden hengen sviitissä) ja yksi erillinen kylpyhuone erillisellä kylpyhuoneellaPesulapalvelut ovat käytettävissä.Ulkopuolella etelään päin olevat yksityiset ja ylelliset terassit - joko auringonpaisteessa tai puiden varjossa - tarjoavat ihanat näkymät liikkuvalle maaseudulle. Runsaasti kukkia ja yrttikasveja täydentää asetusta.On yksinoikeudella undercover-pysäköinti.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Wi-Fi
  3. Keittiö
  4. Mikroaaltouuni

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards

  • Onko majoituspaikassa Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards uima-allas?

    Ei, Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards?

    Ei, Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards?

    Lähellä majoituspaikkaa Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards sijaitsevat nähtävyydet ovat Chalon – Champforgeuil Airport, Château de Chassagne-Montrachet, Sully Castle, Escapades guidées dans la ville, Musée Nicéphore Niépce, Les Hospices de Beaune, Musée du Vin de Bourgogne, Caves Patriarche Père & Fils.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards on?

    Majoituspaikan Detached Beamed Farmhouse In A Tranquil Setting Among The Burgundy Vineyards peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.