Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Desert Paradise Panoramic Mountain Views (Daggett, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Desert Paradise Panoramic Mountain Views (Daggett, Amerikan Yhdysvallat)

Desert Paradise Panoramic Mountain Views

Shooting Star Ranch! Tämä ainutlaatuinen kiinteistö, joka tarjoaa valikoiman asiakkaita, tuo lelut nauttimaan yksityisomaisuuden tunteesta, rauhasta ja hiljaisuudesta ja kauniista näkymistä. Muutaman kilometrin päässä monia yksityisiä vesihiihto järviä kaupungin Newberry Springs. Tämä alue ei ole matkailualue; piilotettu helmi henkeäsalpaavilla vuoristoreiteillä, jotka kulkevat satojen kilometrien päähän. Mene etsimään Calico-vuorille tai Alvord-kultakaivoksille tai Pisgahin vulkaaniseen kraatteriin.1 kilometriä Route66-kadulle, 12 kilometriä Calicon aavekaupungista 11 km: n päässä Peggyistä 50: n ruokailija 17 kilometriä pohjoiseen Barstowista 40 kilometrin päässä Bagdad Cafeista.Uudempi 3 makuuhuonetta 2 kylpyhuonetta 1400 neliömetrin istuu 20 hehtaarin kanssa 4 auton autotalli, 400 'Yksityinen lika kiitotielle. Vuodepaikkoja 10 + ylimääräistä.Etsitkö syrjäistä paikkaa rentoutumiseen? Olet löytänyt sen. Tuo Razrs / Rhino / Dirt Bikes / Quads avaa autotalli ja polut ovat aivan takaisin. Calico Basin on 7 mailia, myös polkuja. Paljon Whoops on kilometrin päässä hotellista. Master Bed / bath toisella puolella kotia, 2 isoa makuuhuonetta toisella puolella kotiin erotettu Great Room. Täysin varusteltu moderni keittiö, jossa ruostumattomasta teräksestä valmistetut huonekalut, graniittiset työtasot Propaani liesi / uuni, astianpesukone. Nauti illallinen kauniilla käsityönä pöydällä 6 (lisäpöytä paikan päällä nauttimaan 12 + ihmisistä). kaksi pesukonetta ja yksi kuivausrumpu. Työpenkki / joitain perusvälineitä, helposti korjata / ylläpitää leluja ennen ja jälkeen ratsastaa.Nauti Suuri huone 65 'Samsung TV, Direct TV / Blue ray. Suuri palo kuoppaan nauttia iltaisin, City valo näkemyksiä etelään ja länteen. Valtava ajotieltä on runsaasti pysäköintitilaa RV: n perävaunuihin STAY OFF SAND. Turvallinen aidattu takapiha lemmikkisi kanssa.Toinen yksikkö Talon takana on noin 40 metrin päässä talosta. Sen Camper (lelu-kuljettaja) Täysin LVI nukkuu 4-8 Saatavana vuokrattavana Maine talon lisäksi 25 dollaria per yö. 2009 Carson Fun juoksija 30 'osti uuden vuonna 2014.Olen ollut vuosien varrella Solo-matkailijoille, jotka ovat alueella, joka etsii Basic-majoituksia, ja päärakennus on aivan liian suuri heidän tarpeisiinsa tai suuremmille ryhmille, jotka etsivät vain muutamia vuodepaikkoja. TARKISTA, onko asuntoauto varattu varauksen yhteydessä.Matkailija on sijoitettu siten, että se ei todellakaan ole havaittavissa tai silmänympä, en rehellisesti huomaa sitä, koska pääelämä tulee talon etuosasta ja autotalli.Huomioithan, että palveluita ei ole lähellä (17 mailia Wal-Martille). Tämä ei ole paikka, josta saa illallista, tuoda ruokaa ja kokata illallisen. Lähin markkinat ovat 9 mailin päässä, joten muista tuoda mitä tarvitset.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Desert Paradise Panoramic Mountain Views

  • Onko majoituspaikassa Desert Paradise Panoramic Mountain Views uima-allas?

    Ei, Desert Paradise Panoramic Mountain Views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Desert Paradise Panoramic Mountain Views?

    Kyllä, Desert Paradise Panoramic Mountain Views noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Desert Paradise Panoramic Mountain Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Desert Paradise Panoramic Mountain Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Desert Paradise Panoramic Mountain Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Desert Paradise Panoramic Mountain Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Lanikai Beach, Barstow-Daggett Airport, Calico Ghost Town, Tanger Outlet Center, Apple Valley Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Desert Paradise Panoramic Mountain Views on?

    Majoituspaikan Desert Paradise Panoramic Mountain Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.