Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues (Stamford, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues (Stamford, Amerikan Yhdysvallat)

Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues

DELUXE 4 makuuhuoneen maalaistalo lähellä hiihtoa, korkeakouluja, All Star Village, häät Cloud Crowd on olennainen maalaistalo, uusittu ja sisustettu vain parhaimmillaan! Koiraystävällinen ja mahtuu jopa kahdeksalle matkustajalle. Tämä koti on täydellinen paikka viettää lomavaltiosi lomaa, sisäisellä viihteellä ja paljon tekemistä ympäröivällä alueella. Baseball-perheet - vain 28 mailia All Star Villageen!Sijaitsee aivan viehättävän Bloomville-kylän ulkopuolella, löydät etsimäsi rauhan ja hiljaisuuden, samalla kun sinulla on alueen mukavuudet.Talo on sisustettu korkealaatuisilla materiaaleilla ja tyylikkäällä sisustuksella. Rentoudu olohuoneen mukavassa poikkitason sohvalla kirjaa tai katsele televisiota (kaapeli ja WiFi mukana). Kutsuva esiportaan, takapihan ja 2 hehtaarin suuruinen yksityinen maa, jota ympäröi NYS-metsä, antaa sinulle kaiken tilan, jota tarvitset nauttiaksesi maaseudusta. Ruoanlaitto on helppoa aurinkoisella täynnä olevassa avoimessa keittiössä, joka on varustettu kaikella välttämättömyydellä, kuten astianpesukone, mikroaaltouuni ja kaasuliesi. Aamiaisbaarissa on kaksi paikkaa ja huone koko ryhmälle ruokapöydän ympärillä. Aivan keittiön ulkopuolella katettu terassi, jossa on Weber BBQ -grilli, antaa sinun tehdä ruokaa ulkona tai sisätiloissa ympäri vuoden. Tässä talossa on neljä makuuhuonetta, 3 täyttä kylpyammetta ja yksi puoli kylpyamme, ja se mahtuu kahdeksalle vieraalle. Yksityinen pesukone / kuivausrumpu antaa sinun huolehtia pyykinpesuista. Alle 30 kiloa koira, joka ei irtoa, voi liittyä sinulle pienestä iltaisesta maksusta!Tämä talo on täydellinen perheelle tai ystäväryhmälle - kävele vähän aikaa läheisen Oneonta-kaupungin ympäri ja käy sitten paikallisessa museossa, jotta saat käsityksen alueen historiasta. Talvella viettää päivä hiihtää lähellä olevalla Plattekillillä ja Belleayre-vuorella. Vain 31 mailin päässä suositusta Cooperstownin unelmapuistosta ja 28 mailin päässä All Star Villagesta, tämä on täydellinen talo kesäpelissä oleville baseball-perheille! Keskeisellä paikalla lähellä useita suosittuja hääpaikkoja sekä ravintoloita, kauppoja ja paljon muuta. Huom: Talo on kaivolla. Kaivo, pumppu ja septinen ovat sopivia 4 makuuhuoneen taloon normaalilla vedenkulutuksella. Yli 8 hengen tapahtumia ja ryhmiä ei sallita, koska he käyttävät yleensä huomattavasti enemmän vettä kuin kaivo pystyy tarjoamaan. Vesipelejä, sprinklereitä ja Slip N-dioja ei sallita. Vieraita kannustetaan olemaan tietoisia veden käytöstä loman aikana.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues

  • Onko majoituspaikassa Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues uima-allas?

    Ei, Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues?

    Ei, Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues?

    Lähellä majoituspaikkaa Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues sijaitsevat nähtävyydet ovat Sidney Airport, Oneonta Municipal Airport, Windham Mountain, Roscoe O&W Railway Museum.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues on?

    Majoituspaikan Deluxe 4 Bedroom Farmhouse Near Skiing, Colleges, Dream Park & Wedding Venues peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.