Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine (Vignevieille, Ranska)

Koko talo/asunto Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine (Vignevieille, Ranska)

Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine

Ihastuttava Gite kukkuloilla, sopii uimiseen, linnoituksiin ja viineihin Tervetuloa Corbieresin sydämeen, tammi-, kastanja- ja mäntymetsiin peitettyihin graniittimäkien liikkuviin maisemiin, jotka on kavennettu vuoristojen läpi, jotka kuplivat puroissa, kalliouima-altaissa ja kevyissä kaskadissa; sen kallioiset keskiaikaisten kylien, eräiden Ranskan kauneimpien kylien, näkymät, joita muinaiset Cathar-linnat - Termes, Queribus, Aguilar, Peyrepetruse ja Montsegur - ovat unohtaneet, ja kaikki Pyreneiden lumen peittämän taustalla, antaen muulle maalliselle tunnelmalle tämän kaikkein paratiisien maallinen. Gite koostuu yläkerran makuuhuoneesta, josta on näkymä kukkuloille, kylpyhuone WC: llä ja alakerrassa keittiö -, ruokasali kaksinkertaisella vuodesohvalla ja ruokailutilan ulkopuolella. Portaat makuuhuoneesta johtavat terassille, josta voi seurata pieniä ja suuria lintuja, ympyrää, pyöriä ja viserrystaa kukkuloiden monipuolisen näköalan poikki ja jonka takana nousee aurinko ja kuu, tulvida terassille lämpöä ja tyydyttävää yötä luminenssi. Gite sijaitsee Vignevieillen kylässä, jossa on postitoimisto (ma, ke ja pe klo 9–12. 30 pm, ti ja to 2. 30–18), tietokone, tulostin-internet. Lisäksi paikallinen leipuri vierailee siellä kolme kertaa viikossa ja vuohenjuustovalmistaja Larieresta 5 km: n päässä, lehmänjuustojen pidempi, kana-teurastaja ja vihannesliha. Vignevieille on 6 km maanteitse Termesin linnasta, ja siellä on myös perinteinen polku, joka kulkee Termesiin takana olevan kukkulan puolelle, samoin kuin muutkin mäen radat Salzaan kaukopuhelun toisella puolella ja toisella puolella jokea . Grand Randonee 36: een, joka kulkee Termesin läpi Pyreneille, pääsee 5 km päässä vain Durfortin ohi. Kävely kylän läpi ja tien toiselle puolelle johtaa kylän tenniskenttään ja sitten leikkialueelle Orbieu-joen rannalle, jossa voi uida ihanassa joessa turvallisesti. 5 km ylävirtaan ovat La Conqin kalliouima-altaat ja kaskadit aivan Monjoin kylän ohi, ja alajuoksulla Orbieussa on runsaasti uimapaikkoja matkalla Lagrasseen. Kulttuuritoimintaa ja Cathar Chateausta varten on Lagrassen kaupunki keskiaikaisella luostarillaan ja torillaan, täynnä jalokiviä tekeviä jalokivikauppiaita, käsityöliikkeitä ja epicerioita, jotka myyvät hienointa alueellista gourmandaisea. Se isännöi myös musiikki- ja kirjallisuusfestivaaleja. Taiteen ystäville on tarjolla Artistes a Suivren taidepolkuja Couizan kaupungin ympäri toukokuussa, Albas kesäkuussa, kuvanveistopolku Mayronnesissa ympäri vuoden ja Gallerie Cabrerisse St St Laurent de la Cabrerisse ympäri vuoden.Gourmandeille on tunnettu Michellin 3 * -ravintola, L’Auberge de vieux puits Fontjoncousessa - noin 40 minuutin päässä, Le Moulin Neuf Lanetissa noin 10 km, El Catamini Ferralsissa sekä Lagrassen ja St Laurentin monipuoliset valinnat. Suolaiselle upotukselle Välimerellä on tunnin matka Gruissan Plage- ja Narbonne Plage -lautailla, jotka houkuttelevat sinua, jos upotus ei.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Pyykinpesukone
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ruokailualue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine

  • Onko majoituspaikassa Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine uima-allas?

    Ei, Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine?

    Ei, Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine?

    Lähellä majoituspaikkaa Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine sijaitsevat nähtävyydet ovat Gare de Carcassonne, La Cite, Port-Leucate, Port Leucate Plage, Plage des Chalets, Les Lices, Embrasement de la Cité, Château.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine on?

    Majoituspaikan Delightful Gite In The Hills, Ideal For Bathing, Chateaux And Wine peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.