Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Deckadence Seafront - A Place To Sit Back With A Wine, Gaze Out To Sea And Smell The Sea Air. (Edithburgh, Australia)

Koko talo/asunto Deckadence Seafront - A Place To Sit Back With A Wine, Gaze Out To Sea And Smell The Sea Air. (Edithburgh, Australia)

Deckadence Seafront - A Place To Sit Back With A Wine, Gaze Out To Sea And Smell The Sea Air.

Deckadence Seafront-amazing veden tarkastelua Deckadence Seafront sijaitsee Edithburgh on Yorke niemimaalla kadehdittava nurkassa lohko sijainti Esplanadin. Toinen Deckadence Kiinteistövälitys vuokrattavissa, kaikki tarpeet paljon loma. Tiedämme asiakkaamme nauttivat tästä hyvin suunniteltu, mukava koti perheen ja ystävien kanssa. Koirat tervetulleita kanssa etukäteen.  2 ominaisuudet nyt saatavilla loma vuokra-Deckadence Beachhouse on StansburyDeckadence merenrannassa Edithburgh.House KuvausDeckadence rantakadulla on ominaista 3 makuuhuoneen Beachhouse upeat näkymät. Se on avoin suunniteltu olohuone, ruokailutila ja keittiö, jossa näkymät kaikki ikkunat. Tämä lämmitetään tehokas käänteinen sykli ilmastointi ja oleskelutila on mukava turvakaukalot ja paljon istuimet. Keittiö on hyvin varustettu astianpesukone Huoneessa-* Päämakuuhuone - queen. * Toinen makuuhuone - parivuode * 3. makuuhuone -2 yhden hengen vuodetta (kerrossänky) ja parivuode. Tässä huoneessa on TV / DVD lapsille katsomaan DVD kun aikuiset katsella footy. Sarake lämmitin annetaan lämmetä makuuhuone tarvittaessa. Peitot, ylimääräisiä peittoja, tyynyjä, bathmats ja teetä pyyhkeet. Asiakkaiden tarpeen nostaa asennettu ja tasainen arkkia, tyynyliinat ja pyyhkeet. On suuri kylpyhuone, jossa kaksinkertainen turhamaisuus, suihku ja suuri peili. Erillinen wc sijaitsee vieressä. Suuri pesula tarjoaa juomia jääkaappi, pyykinpesukone ja kuivausrumpu. Hyvin suojattu Undercover kuisti on loistava paikka perheen BBQ ja lapset voivat leikkiä suuri ruoho alueella vastapäätä sisällä näköä. On hyvin valaistu, kala puhdistusasema ja runsaasti tilaa 2 ajoväyliä autoja ja veneitä. Hyvin aidattu piha koirille ja lapset, joilla on pieni täysin suljettu makuutila koirille yhdistävän talon helpottavat elämää.Tietoja EdithburghAmazing sijainti. Kävele suoraan vastapäätä talon kerätä kuoret & ajopuu Pikku Pebble Beach tai kävellä vain 80 metriä Kastamalla Tidal allas. Tartu vavat ja kävellä pitkin vuorovesijättömaa 300m laituri kiinni kalmari tai kalaa. Voit myös kalastaa ja saalis kalmari vastapäätä rannan tuntumassa. Tuo scuba pyydyksiä ja mennä sukellus jos olet scuba harrastaja nähdä lehtevä meri lohikäärmeitä tai merihevosia. Vain kävellä tien toisella puolella golfia tai kävellä 'Walk Yorke' polkua. Illanviettoon se on lyhyt kävelymatka 2 hotellit tai ihana paikka kahvilassa nauttia lounasta tai illallista. Käy taiteilijoiden galleria, museo, markkinat sunnuntaina tai ajaa polkupyörällä Sultana Point. Katso delfiinien kuisti kun he pelaavat matalassa vedessä. Ajaa ulos Troubridge Lighthouse ja etsiä valaita kesä / heinäkuussa. Tai vain rentoutua veranta, nauttia merinäköala, haju meri-ilmaa ja katsella elämää vedessä. Kaikki on kotiovellesi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Deckadence Seafront - A Place To Sit Back With A Wine, Gaze Out To Sea And Smell The Sea Air.

  • Onko majoituspaikassa Deckadence Seafront - A Place To Sit Back With A Wine, Gaze Out To Sea And Smell The Sea Air. uima-allas?

    Kyllä, Deckadence Seafront - A Place To Sit Back With A Wine, Gaze Out To Sea And Smell The Sea Air. tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Deckadence Seafront - A Place To Sit Back With A Wine, Gaze Out To Sea And Smell The Sea Air.?

    Kyllä, Deckadence Seafront - A Place To Sit Back With A Wine, Gaze Out To Sea And Smell The Sea Air. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Deckadence Seafront - A Place To Sit Back With A Wine, Gaze Out To Sea And Smell The Sea Air. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Deckadence Seafront - A Place To Sit Back With A Wine, Gaze Out To Sea And Smell The Sea Air. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Deckadence Seafront - A Place To Sit Back With A Wine, Gaze Out To Sea And Smell The Sea Air. on?

    Majoituspaikan Deckadence Seafront - A Place To Sit Back With A Wine, Gaze Out To Sea And Smell The Sea Air. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.