Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen (Dresden, Saksa)

Koko talo/asunto Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen (Dresden, Saksa)

Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen

Stübchen 2 - pieni mutta mukava - keskeinen ja silti hiljainen Löydä osavaltion pääkaupunki Dresden - kaunis Firenze Elben rannalla.Huoneemme 2 tarjoaa sinulle ihanteellisen lähtökohdan tutkia Sachsenin kauneinta barokkikaupunkia.Asut pohjakerroksen huoneistossa, joka on sisäpihalle päin ja sijaitsee rauhallisessa kerrostalossa ja sivukadulla, jolla on vähän liikennettä. Huoneisto remontoitiin vasta vuonna 2019. Voit odottaa modernia kylpyhuonetta, täysin varustettu keittiö ja viihtyisä sisustus, kaikki mitä tarvitset lomasi aikana. Kalustessamme asuntoa kiinnitimme erityistä huomiota siihen, että tunnet olosi täysin mukavaksi. Siisteys ja korkealaatuiset laitteet ovat itsestäänselvyys. Jotta suihkuminen, uiminen ja nukkuminen olisivat mahdollisimman miellyttäviä, pidämme erityisen tärkeänä myös sinulle toimitettuja pyyhkeitä ja sängytekstiilejä. Tietysti kaikki tekstiilit sisältyvät hintaan. Sama pätee jopa 50 Mbit: n WiFi-yhteyteen ja muihin tietovälineisiin.Pieni itään päin oleva terassi kutsuu sinut rentoan aamiaiseen ja viihtyisään päivän loppuun. Illalla löydät itsesi viihtyisästä sängystä, jonka makuualue on 200 cm x 140 cm. Kolmannella henkilöllä on tarpeeksi tilaa mukavalla vuodesohvalla. Jos matkustat pienen lapsen kanssa, voimme tarjota sinulle mielellään matkasängyn ja syöttötuolin ilmaiseksi.Sieltä pääset julkisella liikenteellä muutamassa minuutissa jalka päästäksesi kauniiseen ja jännittävään keskustaan tai aloittamaan päiväkierroksen Elben hiekkakiveillä. Läheisyydestä löydät myös erilaisia kauppoja, ravintoloita ja monia mahdollisuuksia tehdä lomastasi nuoria ja vanhoja monipuolisia. Voit esimerkiksi tutustua Elben laaksoon lähellä olevalle Elben pyöräilyreitille, käydä valtion operettissa tai harrastaa Superflyä trampoliinin aikana. Nämä ovat vain muutamia vapaa-ajan vaihtoehtoja. Löydät lisää vinkkejä huoneen tervetulokansiosta.Yhden ajoneuvon pysäköinti on mahdollista maanalaisessa autotallissa. Pysäköintipaikkoja on kadulla myös muille ajoneuvoille. Polkupyöriä voidaan kytkeä suljettuun maanalaiseen pysäköintialueeseen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen

  • Onko majoituspaikassa Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen uima-allas?

    Ei, Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen?

    Ei, Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen?

    Lähellä majoituspaikkaa Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen sijaitsevat nähtävyydet ovat Dresdenin päärautatieasema, Frauenkirche, Bahnhof Dresden-Neustadt, Altmarkt Galerie, Dresdenin lentokenttä, XXL, Innere Altstadt, Brühlsche Terrasse.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen on?

    Majoituspaikan Das StÜbchen 2 - Klein Aber Fein - Zentral Und Dennoch Ruhig Gelegen peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.