Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly (Glenville, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly (Glenville, Amerikan Yhdysvallat)

Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly

Söpö hyvin nimitetty mökki, pääsy Glenville-järvelle, lähellä kasseja, lemmikkiystävällinen Tervetuloa Lazy Moss -mökkiin Länsi-Pohjois-Carolinassa. Katso video: https: // www. youtube. com / watch?v = nDoDQcNq1zI tai etsi LazyMoss-hyttiä putkessasi Sijaitsee rehevän vuoristolaurin, alkuperäisen rododendronin ja sammalta peittämän pihan keskuudessa viileässä 3500 jalkan korkeudessa. Tämä viehättävä, viihtyisä ja täysin äskettäin päivitetty mökki tarjoaa rauhallisuutta yksityisissä olosuhteissa, mutta se sijaitsee muutaman minuutin päässä Signal Ridge Marina / Venevuokrauksesta, golfista, kansallismetsästä ja retkeilystä sekä parhaimmista vesiputouksista. Vain 7 minuuttia takaisin Downtown Cashiers NC: hen ja vain 20 minuuttia Downtown Highlands NC: hen. Lazy Moss -mökki sijaitsee suoraan vastapäätä Glenville-järveä, jossa voit kävellä yli ja nauttia yksityisestä puistoalueesta, uida tai laittaa omaan kajakkiin tai kanootillesi hieman meloa.Kodinkoneet: Mökissä on täysi pesukone ja kuivausrumpu, pieni sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, SmartTV DirectTV: llä, tyhjiö. kaasugrilli ulkonaKylpyhuone: 3'x3-laatta-suihku, jossa on kehyksetön lasiovi, mukavuuskorkeus wc, pesuallas ja hanat asetettu massiivipuuta työtasolle, laattalattiat. Nukkuminen: Samassa tilassa on king-size-vuode, jossa parivuode. Erinomainen tila parille tai parille, jolla on lapsi. Barnwood-pääty ja sisäänrakennetut sivupöydät.Lazy Moss -mökissä on myös mukava turvatarkastus kuistilla hytin puron puolella, istuimet ulkona ja ruokailutila. Kahden parkkipaikan alueelta etuovelle on kalliokävelypolku.Lämmitys / jäähdytys: Ohjaamo lämmitetään ja jäähdytetään uudella Mitsubishi-ilmajärjestelmällä jokaisella tasolla.Lazy Moss -mökki on nopea kävelymatka Glenville-järvelle, jossa voit nauttia kauneimmista auringonlaskuista. Kävely Glenville-järvelle ja yksityiseen puistoon ylittää valtatien 107, joten koirien on oltava hihnassa ja pidettävä lasten käsiä ylittäessään. Katso matkustamon valokuvassa olevaa karttaa. Mökki on lemmikkieläinystävällinen mökki.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly

  • Onko majoituspaikassa Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly uima-allas?

    Kyllä, Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly?

    Kyllä, Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly?

    Lähellä majoituspaikkaa Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly sijaitsevat nähtävyydet ovat Sapphire Valley, Cataloochee Ski Area.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly on?

    Majoituspaikan Cute Well Appointed Cabin, Lake Glenville Access, Close To Cashiers,Pet Friendly peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.