Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale (Ferndale, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale (Ferndale, Amerikan Yhdysvallat)

Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale

Söpö, puhdas bungalow - kävelymatkan päässä Ferndalen keskustasta Söpö, puhdas bungalow, joka sijaitsee kävelymatkan päässä kaikesta Ferndalen keskustasta. Sijaitsee asuinkadulla, jonka avulla voit nauttia rauhasta. Oletpa sitten kaupungissa liike- tai lomamatkalla, tämä sijainti on täydellinen. Lähellä Ferndale-ravintoloita, ostosmahdollisuuksia, yöelämää ja Detroitin eläintarhaa. Näppäimistön syöttäminen saa aikaan tuulen ja menemisen. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Lisämaksu 20 dollaria lisätään varauksen jälkeen, jos tuo lemmikki.KeittiöAuta itseäsi keittiössä löydettyjen välipalojen ja juomien suhteen ja tutustu käytettävissä oleviin ruokia ja keittiövälineitä. Huomaa, että on myös paperituotteita, jos haluat. Pese ja kuivaa kaikki lomasi aikana käyttämäsi astiat ennen lähtöä.Kierrä seuraavat kohteet sinisessä roskakorissa: AsuinalueSäädä huonekalut vapaasti tarpeidesi mukaan. Avaa sohva vuodesohvaan vetämällä hihnasta lähellä sohvan etuosan alaosaa. Anna sille veto ja alaosa vetää ulos ja linjaa ylätyynyn kanssa. Lepotuoliosan alla on säilytystila, joka sisältää lakanat, peitot ja tyynyt vuodesohvalle. Jos käytät vuodesohvaa loman aikana, jätä se auki, jotta tiedämme, että se on vaihdettava. Sohvapöydässä on tarvittaessa lisähuopa.Television katsominenTelevisio on Roku-televisio, jossa on monia erilaisia vaihtoehtoja viihdettäsi varten. Näitä vaihtoehtoja ovat Netflix, Directv Now (joka on suoraa televisiota, samanlainen kuin kaapeli). Voit vapaasti käyttää Netflix- ja Directv Now -sovelluksiamme tai kirjautua omille tileillesi Roku-ohjelmalla. Näihin vaihtoehtoihin pääsee Roku-kotipainikkeella. Jos Netflix tai Directv Now kirjataan ulos, ota meihin yhteyttä nykyiset salasanat. Musiikki / kaiutinOn stereokaiutin, jota pidetään hyllyllä television alla. Yhdistä se puhelimeesi bluetooth-yhteydellä tai mukana toimitetulla kaapelilla. Se toimii ladattavalla akulla, joten se on ehkä kytkettävä pistorasiaan, jos se ei toimi. Voit käyttää sitä sisä- tai ulkopuolella, mutta palauta se, kun olet valmis. TermostaattiSäädä termostaattia lämmön avulla painamalla nuolia ylös tai alas. Tällä hetkellä vaihtovirta ei ole saatavana, mutta yhdessä makuuhuoneessa on pieni tuuletin, ja voit avata kaikki tarvitsemasi ikkunat.PesulaMeillä on pesuainetta, valkaisuainetta, kankaanpehmennys- ja kuivaaja-arkkeja sekä silityslauta ja silitysrauta. Pesula sijaitsee kellarissa; silitysrauta ja -lauta sijaitsevat yhdessä vierashuoneen kaapissa.PysäköintiKaksi autoa mahtuu ajotielle. Kadun pysäköinti ei ole mahdollista Gainsborossa, mutta kadun pysäköinti on saatavilla talon eteläpuolella sijaitsevilla sivukaduilla.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale

  • Onko majoituspaikassa Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale uima-allas?

    Ei, Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale?

    Kyllä, Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale on?

    Majoituspaikan Cute, Clean Bungalow - Walking Distance From Downtown Ferndale peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.