Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams (Colares, Portugali)

Koko talo/asunto Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams (Colares, Portugali)

Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams

Cozy Azenhas do Mar Cottage by Lisbon Dreams Azenhas do Mar Cottage by Lisbon Dreams (98992 / AL) on viihtyisä pieni loma talo, joka sijaitsee ikonisessa kylässä Azenhas do Mar. Tulet rakastamaan henkeäsalpaavia näkymiä Atlantin valtamerelle ja lyhyen ajomatkan päässä Sintraan, sadun Unescon perintökylään. Talo on täydellinen pariskunnille ja pienille perheille. Hyväksymme myös koiria pyynnöstä :)AVARUUSAzenhas do Mar -mökkimme tarkoitus on tarjota vierailleen pieni rentouttava piilopaikka ympäri vuoden. Vaikka kesä meren rannalla on upea, älä alenna muiden vuodenaikojen viehätysvoimaa! Kauden ulkopuolella on yleensä kaunein kausi tässä pienessä kylässä. Talvinen villi meri, raikas merituuli ovat hienoja vahvistaa yhteyksiämme luonnon kauneuteen ja itseemme.Mukava makuuhuone, nopea Wifi ja takka talveksi ovat vain pieniä osia tästä kokemuksesta. Todellinen 'kokemus' tässä on kuitenkin mahdollisuus viettää muutama päivä tässä upeassa pienessä kylässä meren rannalla.Vieraiden pääsyAzenhas do Mar -mökki on valmistettu makuuhuoneesta, kylpyhuoneeseen yhdistetystä sisätilasta ja yhdistetystä oleskelu- ja ruokailutilasta. Keittiönurkkaus on hyvin varustettu kaikilla tarvittavilla keittiövälineillä ja -laitteilla. Lisäksi talossa on pieni terassi, joka sopii erinomaisesti aurinkoon, merinäköalaan ja grillaukseen.Makuuhuoneessa on parivuode (140 cm x 200 cm) ja vaateteline; Sisähuoneessa on myös vaateteline ja parivuode (140cm x 200 cm). Kylpyhuoneessa, johon pääsee sisäisen makuuhuoneen kautta, on suihkunurkkaus, wc ja pesukone. Jaetussa oleskelu- ja ruokailutilassa on sohva, kaapeli-TV ja ruokapöytä. Keittiönurkasta löytyy uuni ja liesi, suodatinkahvinkeitin ja vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Siellä on kaikki tarvittavat astiat ja ruuanlaittovälineet. Talo on mukavin 2-3 aikuiselle tai pienelle perheelle. Huomaa, että kylpyhuoneeseen pääsee yhden makuuhuoneen kautta. Kaikille vieraille tarjotaan liinavaatteet ja suihkupyyhkeet. Vauvan sänky ja syöttötuoli ovat myös saatavilla pyynnöstä. VIESTINTÄVAIHTOPerheemme ja Lissabonin unelmatiimimme ovat saatavilla tarjoamaan vieraille kaikki tarvittavat turistiset ja käytännölliset tiedot talomme, kylästämme ja sitä ympäröivistä alueista. Kylä on ollut osa perhettämme jo ainakin kolme vuosikymmentä!Talo on aina valmis itsetarkistukseen.MUUT HUOMAUTUKSET* Vauvatarvikkeet (vauvansänky ja syöttötuoli) on saatavana pyynnöstä (ilmainen).* Pyykinpesukone, kuivausteline ja silitysrauta saatavana.* Kuljetus lentokentältä voidaan järjestää (lisämaksusta).* WiFi koko talossa* Kaapeli-TV olohuoneessa* Pysäköinti saatavilla naapuruston kaduilla* Koirat hyväksytään pyynnöstä (peritään maksu 30 € / oleskelu)* Huomaa, että 1. maaliskuuta 2019 alkaen Sintran kunnan turistivero, joka on 1 euroa per henkilö per yö, ei sisälly kokonaishintaan, ja se tulisi maksaa erikseen. Vero peritään vähintään 13-vuotiailta vierailta. Se voi olla korkeintaan 3 euroa (3 yötä) per vieras.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Lämmitys
  4. Satelliitti-TV
Liikuntamahdollisuudet
  1. Ratsastus
  2. Vaellusreitti
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams

  • Onko majoituspaikassa Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams uima-allas?

    Ei, Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams?

    Kyllä, Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams?

    Lähellä majoituspaikkaa Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams sijaitsevat nähtävyydet ovat Airport Portela, Baixa, Bairro Alto, Barrio de Alfama, Chiado, Praça do Rossio, Avenida da Liberdade, Castelo de Sao Jorge.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams on?

    Majoituspaikan Cozy Azenhas Do Mar Cottage By Lisbon Dreams peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.